Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlmelle

Mm alergie na koty. Od dwoch dni nic sie nie dzieje. Wyzdrowialam???

Polecane posty

Gość dlmelle

Mialam straszna alegrie na koty. w domu mam dwa koty. Biore codziennie leki od dwoch miesiecy, ale od dwoch dni tak jakos spokojnie jest nie gilgocze mnie w uszach, nie kicham, mam tylko lekki katarek. Nie biore wiec tabletek juz dwa dni i jakos jest ok. Czyzbym wyzdrowiala? Czy alergia ma to do siebie ze raz jest lepiej a raz gorzej? Koty caly czas w domu sa..

Gość dlmelle
ale te tabelki bierze sie codziennie po jednej. A zawsze mialam tak ze bralam rano to juz nasteponego dnia w nocy mnie bralo- tak jakby tabletka nie dawala rady cala dobe..

Gość ale denna prowokacja
tak alergia moze minac ja jako nastolatka mialam straszna alergie na kota drapanie gardla kichanie swedzenie lzawienie oczu kaszel katar itd nawet otwarte okno nie pomagalo z roku na rok alergia przechodzila byla coraz slabsza az zauwazylam ze prawie nie mam wtedy zdecydowalam sie na kota badania na ige potwierdzily niewielka alergie pierwsze 3 tygodnie mialam wysypke na szyi swedzoca gardlo i kocihalam a teraz jets ok kota ma rok organizm sie przyzwyczail i podkreslam NIGDY NIE BRALAM LEKOW

Gość dlmelle
Kurcze no nie wiem co myslec.. Boje sie ze to chwilowo mi przszlo tylko..i ze znowu wroci:((

Gość ale denna prowokacja
moj lekarz ale nie alergolog tez potwierdzil ze alergia moze minac samoczynnie a co do alergologow skzoda gadac nie bede siw wypowiadac same matoly ktore nie znaja zandych publikacji i naprawde nic nie wiedza o alergii jedyna rada jaka potrafia dac to truc sie lekami wywalic wszystkie zwierzaki dywany poduchy itd

Gość dlmelle
Ale.. myslicie ze minie mi ta al3rgia? Bo juz mialam tak mocna ze bez lekow dostalam prawie astmy. Wyslali mnie do pulmonologa, na spitometrie, gazometrie itd. Bylo bardzo zle.. Odkad lekimam to biore dziennie jedna tabletkie, ale jak mowie od dwoch dni nic nie musze brac i nie czuje alergii.. Wiec dziwne to dla mnie bo naprawde ciezko ja przechodze i bez lekow na ogol ani rusz..