Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

foot fetish

Polecane posty

Gość bogdan-25

Czy są dziewczyny, które lubią, gdy faceci szczególniej zajmują się ich stopami ( masaże, pocałunki, pieszczoty języczkiem)? Opiszcie, jak to u Was wygląda?

Gość aneta-25
Ja bardzo lubię jak mi mój facet liże stopy, ssie palce. Wiąże się to trochę z dominację, ale i samo w sobie jest bardzo przyjemne.

temat rewelacja, ja na początku wącham stópki ale jeszcze w rajstopkach,potem zdejmuje je ale powolutku z szacunkiem i delektuje się chwilą gdy rajstopki powolutku odkrywają stópkę,to dla mnie wielka chwila,potem jeszcze raz wącham je i całuję czule,zmysłowo,od kostek,wierzchnia stronę i spodziki, w miedzy czasie opowiadam co będę z nimi w dalszej kolejności robił i jak seksowne i piękne są.Potem przystępuję do głębszej analizy,inaczej mówiąc,zabieram się za lizanie,spodzików,ale nie jest to lizanko z przypadku,każda czesc stopy czeka na swoją kolejność,każda jej część traktowana jest jako osobna jednostka która ma jakoby swój własny umysł i uczucia.Najbardziej lubuję się w paluszkach to im najwiecej czasu poświecam,między innymi dlatego że w nich znajdują się największe pokłady aromatu który sprawia że mój penis tężeje,potem piętki,brzegi i poduszeczki,wierzchnia strona jest nie mniej apetyczna,którą całuję czule zchodząc w okolice paluszków które znów pochłaniam łapczywie,mniam mniam mniam