Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk..

czy taki zespol na wesele bedzie ok?

Polecane posty

Gość kk..

chcemy miec na weselu zespol goralski, bardzo ladnie graja tylko zastanawiamy sie czy na dluzsza mete nie bedzie meczacy dla gosci? czy bylibyscie zadowolenie jako goscie wiedzac, ze na weselu bedzie grala kapela goralska? prosze o opinie moze mi pomoga w ostatecznej decyzji

Gość lola x
Polecam Muzyczne Centrum mjaą spory wybór kapel, znajdziesz i z góralskimi przyśpiewkami

Gość kk..
ok ale ja mam juz na oku kapele typowo goralską i ciagle nie mozemy sie zdecydowac ostatecznie a co do tego muzycznego centrum to bylm tam i szczerze powiem, ze nie moge sie wyznac co i jak nie potrafie znalezc zespolu, nie wiem jak szukac bardzo chaotyczna ta strona i wkoncu zrezygnowalam z szukania tam

Gość af;lsjfj;ksf;skf
Ja chce gorali :D I mam juz takich na oku , bylam na weselu gdzie grali i bylo rewelacyjnie !!! Jest ich trzech, sa mlodzi i nie biora wcale tak duzo :)

Gość zgaga12
a czy taki zespół gra tylko typowo góralską muzykę?

Gość Wyszłas za anglika? Czy ma jak
U mojej koleżanki był na weselu zespół góralski, który zamówiła i podniecała się nim już ponad rok wcześniej i całe wesele, data i wszystko było pod ten wspaniały zespół, który tak super bawi gości... A to był najzwyczajniejszy zespół na świecie, ubrany w jeansy i czarne koszule i nawet góralskiego pazura nie mieli... Nie specjalnie bawili gości, a śpiewali wszystko, a góralskich to chyba najmniej. Bardzo byłam rozczarowana...

Gość Wyszłas za anglika? Czy ma jak
*niespecjalnie..., sorry...

Gość anetis
a moze zna ktos zespol wanted z kielc? prosze o opinie