Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona1

szok ...

Polecane posty

Gość onaona1

jestem z moim facetem pół roku, ostatnio pisala do niego byla panna smsa, ktorego ja przeczytalam brzmiało to " Misiu ... ". On powiedzial ze na pewno sie pomylila, a ona mowi ze sie z nim spotyka. Komu wierzyc? mam takiego dola ze szok :(

Gość nie czyta sie cudzych smsow...

Gość onaona1
nie wiem co robic :( moze i tak, ale ona pisala, ze sie z nim spotkala. On zaprzecza i mówi, że jakby chciał być z nią to by był... a jest ze mną bo mnie kocha

ja bym dala kredyt zaufania w tym wypadku, co nie oznacza , ze bezgranicznego. Zawsze warto miec oczy otwarte , zreszta w kazdej sprawie, nie tylko damsko-meskiej. Kobiety odrzucone potrafia walczyc nie fer , ale od twojego chlopaka bedzie zalezalo jak upora sie ztym fantem.

bojabojaboja -witaj.Milo Ciebie czytac i widziec :-) Autorko- pozdrawiam.

Gość onona1
elene 50 - dzięki z nią nie bede rozmawiala i tak mi prawdy nie powie

Gość ale pewna jesteś, ze
właśnie ona nie powie Ci prawdy? przecież to, ze się spotykają lub do niedawna spotykali ona może Ci bardzo łatwo udowodnić. Pewnie ma jakieś sms-y od niego, może ma zdjęcia, poda jakieś daty.

Powiem Ci autorko abys uważała. Ja po tym co przeszłam gdybym takie coś usłyszała z ust jakiejs byłej panny bardziej wierzyłabym jej. Spotykałam sie z facetem który spotykał sie tez z inna , a jak my sie dowiedziałyśmy o sobie to nie wiedział jak nami manipulowac, każdy na siebie krzyczał,kłamał i tej i tej, ale i tak wszystko wyszło a my nawet sie przeprosiłyśmy:) Wiesz facet powie wszystko aby kobiete zatrzymac.

jesli sie spotykają to poproś od niej o dowody, smsmy, mmsy czy cokolwiek . Sa dwa wyjścia które musisz sprawdzić, albo on kłamie albo ona chce was skłocić. Ale uważaj na faceta, bo w większości to oni są winni i nami manipuluja. Znam to z autpsji. A może skoro on sie wybiela to niech sie i z Toba i z nia spotka i powie jej wprost ze kłamie.

Gość onona1
Do niej nie będę pisała, wolę to z nim wyjaśnić. Wcześniej czy poźniej prawda wyjdzie na jaw.

Gość miejograniczone zaufanie
niech pokaże Ci esy od niej albolepiej pogadaj z tamtą

Jesli nie chcesz sie z nia spotkać czy do niej pisac...to tak szczerze prawdy nigdy sie nie dowiesz, bo facet nawet jakby Cie zdradzał prawdy Ci nie powie. Więc nie okaż sie kolejna naiwną.

Gość onaona1
wszystko wyjdzie na jaw

Gość Srakowska
uwierz jej też tak miałam i okazało sie że było nas dwie... super, co? :( kopnął mnie w dupe nim ja zdążyłam to zrobić - tylko tego żałuję.

Gość onaona1
dzięki za odp :)