Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jakąś zwałę mam.

Polecane posty

Wiecie co,zaczynam wątpić w to czy warto dążyć do realizacji marzeń. Ludzie są tacy złośliwi,kiedy coś się udaje zaraz muszę pluć jadem. Jak wy radzicie sobie z takim załamaniem ?

Gość marlboro gold o
a mnie matka wyjebala z domu bo wrocilam o 24:00 zaje kurwa biscie co, az chce sie zyc

A to Polska właśnie :-D Na mnie cały czas ktoś pluje jadem (na szczęście tylko na tym forum, bo w realu spotykam się z ludżmi o podobnym statusie intelektualnym i materialnym). Zazdrośnicy są i będą, jedyna rada to się nie załamywać i iść do przodu z brodą wysoooko ponad ich głowami ;-)

właściwie racja,tylko w necie słyszę pojebane komentarze. Ahh.;p

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - i komentarzami w necie sie tak przejmujesz? Daj ty spokój, a jak chcesz poprawić sobie humor, opisuj dalej to, co osiągnęłaś, a inni mogą tylko o tym pomarzyć. To ich jeszcze bardziej wpiekli :-D

wiesz,to czym się zajmuję to póki co przede wszystkim internet :D śpiewam,także wiesz. ;p wieli wielu ludzi popierajacych to co robie a trafi sie jeden kutas i sie wkurwiam niepotrzebnie :D ale w tej branzy trzeba sie z tym liczyc.