Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temperatura

STARANKA O 2DZIECIĄTKO

Polecane posty

Gość szukasz ojca dla dziecka
??

KTÓRAŚ MAMUSIA SIĘ DOŁĄCZY. WIEM ŻE JEST JUŻ DUŻO ZAŁOŻONYCH TAKICH TEMATÓW,ALE TO ZAZWYCZAJ JUŻ ZAPRZYJAŹNIONE KOBIETKI. JA MAM 5LETNIEGO SYNKA I STARAMY SIĘ Z MĘŻEM O 2 DZIECKO NIE JEST TO TAKIE PROSTE JAK Z PIERWSZĄ CIĄŻĄ ALE SIĘ STARAMY

Hej :) My się właśnie zastanawiamy :) W sumie to już myślałam że będzie teraz ale akurat dzisiaj w nocy dostałam okres. Partner chce ja nie wiem. Z jednej strony chce ale z drugiej chce odpocząć... taki wieczny dylemat ;) Córka ma dwa lata.. Może lepiej byłoby teraz i odchować prawie razem, później jedno po drugim do szkoły i będę mieć "wolne" ;) Ale z drugiej strony czasem młoda mnie tak wykańcza że ehhh ...

TAK ZNAM TE UCZUCIE TEŻ SIĘ ZASTANAWIALIŚMY,ALE MNIE SIĘ WYDAJE ŻE LEPIEJ MIEĆ DZIECKO WCZEŚNIEJ NIŻ PÓŹNIEJ BO PODOBNO CIĘŻKO ZAJŚĆ W CIĄŻE ZWŁASZCZA PO 30. ILE MASZ LAT? JA 25

Ja będę miała 23 urodziny tuż tuż :) No ja ogólnie pierw myślałam że chce szybko, tak jedno po drugim... teraz że tak może jak młoda będzie miała z 6 lat... ale czy będzie mi się w tedy chciało :)

Gość Justyna 32
Witaj, Ja również jestem na etapie starań o drugie dziecko. Mam juz córeczkę 5,5 roku. A ja mam 32 lata

Gość oliwka2000
mogę się dopisać?? mam 30 lat i trójkę dzieci i czwarte w brzuchu!!.radzę nie odkładac tego na potem...najlepiej kiedy dzieci tworzą zgraną grupę,POGROMCÓW PODWÓRKA.mam córkę 9,5 lat,bliżniaki 7 lat.

witam kobietki pewnie że możecie się dołączyć im więcej tym lepiej oliwka jak sobie poradziłaś z bliźniakami pewnie ciężko było? witam wszystkie starające się. ja mam teraz dni płodne i działamy może się uda ale niema co robić wielkich nadziei oliwka jak to było z twoim 2dzieckiem było ciężko? Justyna32 jak wam idzie staranko?

Jezu, dziewczyny dajcie juz spokoj z tymi starankami bo sie nieddobrze robi. Stare baby a zachowuja sie jak dzieci. :O

Gość 30 lat
i czwórka dzieci-jaka patologia!!!:O