Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurwionyZip

Moja kobieta uważą się za jakas księżniczke i nie chce mi robić loda

Polecane posty

Gość WkurwionyZip

załamka.. ma sie k**wa za Bóg wie kogo.. za jakaś księżniczke, która nie bedzie robić loda facetowi bo niby to jest poniżające.. ja pie**ole, gdybym mógł to bym ja kopnął w d**e i rzucił no ale nie moge.. bo zostane bez nikogo a takto chociaż mam dziure zeby poruchac

Gość głupi ośle
jesteś porządnie jebnięty twojego kutasa żadna nie weżnie choju

"no ale nie moge.. bo zostane bez nikogo a takto chociaż mam dziure zeby poruchac" W doopkę pewnie też nie daje? :P Masz chłopie przerąbane, rzuć ją i znajdź sobie normalną blacharę...

Gość WkurwionyZip
dokładnie... analu też nie chce coraz czesciej nachodza mnie mysli zeby ją po prostu rzucic.. po co mi taka laska?? co to rozlozy nogi od niechcenia i tylko cipsko udostepnia a sama z siebie nic..

co to rozlozy nogi od niechcenia i tylko cipsko udostepnia a sama z siebie nic.." to ty jej siła te nogi rozwierasz ? ... :P

Gość WkurwionyZip
nie siłą.. ale wyczuwam, jakby ona mi robiła łache, że cipe udostępni hm.. w dupie mam takie coś, puste dymanie w dziurke a sama z siebie nic??? lodzika nie to nie lubi.. (kurwa a ja sie nie licze?) a o analu to nawet nie mam co wspominac bo jak raz zaproponowałem to mnie wręcz zjebała pieprze takie coś wyrucham ją ostatni raz w weekend i kończe ten beznadziejny związek

Gość WkurwionyZip
brum.. czasem tak jest lepiej i moze w koncu znajde normalna laske.. a nie jakas zadumaną w sobie damulkę

Gość misia444
może z ciebie jest Taki Dobry Fachowiec że ona daje ci od niechcenia może nieb czuje tego twojego bo masz 8cm?

"dokładnie... analu też nie chce coraz czesciej nachodza mnie mysli zeby ją po prostu rzucic.. po co mi taka laska?? co to rozlozy nogi od niechcenia i tylko cipsko udostepnia a sama z siebie nic.." Nie no, chłopie, to Ty nie masz obrzydzenia do jej cipy? Jakbym miał ciągle jedna dziure pchać to chyba bym się porzygał :O Jeszcze chcesz jej robioć dobrze? Daj spokój, rzuć ją dzisiaj, ale powiedz, że miałes zamiar ruchnąć ją w sobotę, niech wie co traci.

A może ona nie wie jak to się robi? Pytałeś o to?

I jak Wy przy kobietach rozmawiacie! Poprawcie się i to szybko! :D

Gość wywal kłodę na ulicę
baby, która nie obciąga, nie warto trzymac w domu

Gość wefas
zenulu :o 0,5/10 🖐️

Gość WkurwionyZip
Postanowiłem.. pojade do niej ostatni raz na weekend narucham sie jak głupi, po prostu nie bede jej pytał czy chce itp.. bede ruchal kiedy bede chcial nie bedzie mnie interesowalo czy ma ochote, czy chce spac czy coś.. porucham i potem koncze znajomosc zdecydowalem... jakos mi tak lepiej teraz :)

Gość wsadz se hooja
do geby i spusc sie na zeby

Gość polecam geja
ssanie i w dupe gwarantowane!

zdecydowalem... jakos mi tak lepiej teraz: wygadał sie :D prawdziwy samiec alfa :D

Gość polecam geja
w twoja dupe

"Postanowiłem.. pojade do niej ostatni raz na weekend narucham sie jak głupi, po prostu nie bede jej pytał czy chce itp.. bede ruchal kiedy bede chcial nie bedzie mnie interesowalo czy ma ochote, czy chce spac czy coś.. porucham i potem koncze znajomosc zdecydowalem... jakos mi tak lepiej teraz" Etam, cienki jesteś, potem ona będzie mówiła, że nie Cię rzuciła bo nie dawałeś już rady. Ja bym teraz ją rzucił i tylko powiedział, że miałem zamiar ją poruchać w weekend.