Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

potrzebuje pomocy doświadczonych rozstaniem kobiet.... :((

Polecane posty

Wiem ze dlugie ale naprawde prosze o pomoc najlepiej kobiety ktore zostawily swych partnerow po wielu latach mimo ze strasznie kochały... :(( Po raz kolejny upil sie, zostawil mnie sama w srodku miasta i poszedl ze swoim rowniez pijanym bratem i kolega... Gdzies tam pojechali Rano zadzwonilam nie odebral napisal aby " co chcesz" Traktuje mnie jak zabawke gdy jest pijany, wyzywa mnie, obraza i odwala numery ( ale nie zdradza ) W koncu sie odezwal bo mieszkamy w jednym miescie i razem jezdzimy na studia bo razem mieszkamy Jestesmy razem 5 lat i jest coraz gorzej.. Moje poczucie wlasnej wartosci rowna sie zero! Mnie ma za nic a siebie traktuje jak boga... Nie wytrzymalam, powiedzialam o wszystkim rodzicom Okazali sie najlepszymi przyjaciolmi! Powiedzieli ze to tylko moja decyzja ze powinnam mu pokazac ze nie jest krolem i ze ja moge go zostawic ale jednak przyjchalam z nim tu gdzie studiujemy i mieszkamy razem bo on dzis zaczyna szkole a ja w czwartek Nie odzywamy sie wogole do siebie Ja postanowilam ze sie wyprowadze tylko strasznie sie boje Jak to bedzie nagle zamieszkac samej w pokoju Bez niego... Kocham go calym sercem ale juz nie daje rady byc tak trakowana Wszyscy mi mowia ze jestem sliczna i marnuje sie z nim ( on jest ode mnie mlodszy o 2 lata , ma 21) Kiedys rozmawialismy o zareczynach Teraz on nie chce o tym slyszec A mi latka leca Wiem ze z nas juz nic powaznego nie bedzie nie chce tak Zyc. Jego ojciec jest alkoholikiem bracia prawie tez Nie chce sie w to pakowac Ale jak to zrobic! Jak podjac decyzje i poprostu sie wyniesc od niego?? Tak strasznie sie boje... :(( Drugi dzien placze z bezradnosci!!! On jest teraz w szkole Ja ide dopiero w czwartek Pomyslalam ze moze jak pojde ( zaczynam nowy kierunek w nowej szkole) poznam nowych ludzi, bede miala tutaj wreszcie nowych znajomych i moze to mi ulatwi decyzje. Moze ktos bedzie poszukiwal wspolokatorki zebym tylko nie myslala o nim MOze jak zostanie sam to zrozumie ze robi zle.....Pomocy! Co mam Robić ?? :((

Dziewczyno...... przeczytałam to i powiem tyle, ze ten człowiek doprowadzi tylko do twej degradacji. Jeżeli kocha to powinien sie o ciebie troszczyć a nie zostawiać sama w środku miasta. Ja sobie tego wyobrazić nie mogę! A twój chłopak możne nie dorósł do pewnych rzeczy albo potrzebuje porządnej lekcji od życia. Dobrze ci radze zmykaj od niego a trafisz na chłopaka wartego ciebie! Wiem ze to trudne, ale trzeba stawić temu czoła. Pozdrawiam i życzę powodzenia 🌼