Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena i jej mąż

Czy jest w waszej miejscowości lub czy znacie jakiś pałacyk, dworek na sprzedaż?

Polecane posty

Gość magdalena i jej mąż

Lub nie tylko? Być może stoi tylko jakiś opuszczony dworek, niczyj którym mogłabym się zająć tj. wykupić działkę i tam zamieszkać? Dostałam spadek i postanowiłam z narzeczonym (a przyszłym mężem) kupić właśnie jakiś dworek. Jeździłam dużo po Polsce i widziałam mnóstwo takich pałacyków opuszczonych itp, ale dopiero teraz chcę się zająć poszukiwaniem na poważnie. Szukam jakiegoś lokum dla mnie i męża na całe życie, najlepiej na jakiejś wsi, czy spokojnym innym pięknym miejscu. Znacie coś, macie może zdjęcia albo są strony internetowe? Piszcie proszę!

Gość wnajtret
A nie np. lepiej wyremontowac jakis fajny stary mlyn? Moja znajoma bardzo fajnie wyremontowala mlyn.. Bardzo stylowo i elegancko. Mozna rowniez fajnie wyremontowac opuszczona stacje PKP.

Gość ale denna prowokacja
ja ci powiem tak jest na dolnym slasku mase dwrokow zamkow i palacow do remontu i do kupna musisz jechac na dolny slask i odwiedzac wsie pytac ludzi czy maja w gminie cos takiego obejrzysz zobaczysz a potem pojedziesz do wladz gminy zapytac o cene mnie osobiscie bardzo podoba sie palac w bożkowie ( Bożków) dosc dobrze zahcowany podobno tani z tym z ektos go juz chyba kupil inen teereny kraju juz nie sa tak bogate w tego typu budowle

Gość kandyueikk
Ale denna prowokacja- skad jestes? Bo ja tez dolny slask:)

ja jestem ze slaska a rodizne mam na dolnym slasku 7 lat temu wracajac od babci zorbilam rajd po wszysktich palacach i zamkach objezdzilam nawet najwieksze dziury zabite dechami piekne tam sa budynki ale niestety niszczeja czekaja na nowych wlascicieli

Gość EXTENSA
Autorko....konstanci pod Warszawa, dworków, rezydencji do remontu conajmniej kilkadziesiąt. Mikroklimat (teznia), las....bajeczne miejsce do zycia, a do centrum Warszawy 15 min. Polecam poprzegldac ogłoszenia w necie, ale musze zaznaczyc ten Wasz spadek musi być meeega;]

Gość EXTENSA
Konstanicn-Jeziarna...z dokładnościa ;]

Gość jenk
Bobowicko -koło Międzyrzecza (lubuskie) nad samym jeziorem pałacyk do kupienia .Mała wieś ,lasy ,blisko do Mędzyrzecza ,Gorzowa wlkp .100 km od Poznania

Gość magdalena i jej mąż
spadek sam w sobie nie aż tak wielki ale mamy tez swoje oszczędności, zdaje sobie sprawę z tego ile kosztuje samo kupno a do tego remont, ale zawsze można wziąć kredyt na dom, maż ma dobrą pracę niezależnie od miejsca zamieszkania także...dzięki za propozycje, popatrzę na ten konstancin

Gość magdalena i jej mąż
nie interesuje mnie pałacyk w mieście

Gość magdalena i jej mąż
tutaj bardzo tanio jak na dworki i pałacyki biorąc pod uwagę że większość nie schodzi poniżej 1 miliona złotych: http://www.nieruchomosci.222.pl/oferta,nieruchomosci,Sulecin-Trzebow,3,1,430125,5010,,,29,20.html

magdalena i jej mąż ja mysle ze samo kupno nie bedzie drogie ja wiem moze rownowartosc nieudzego domu z tym ze remont znacznie bedzie przewyzszal wartosc samego dworku palacu gdyby to bylo takie tanie gminy pakowalyby w remont i robily tam hotele ale to sa naprawde ogromne pieniadze

Gość gfnfgnbgfnb
no to w końcu narzeczony czy mąż

Gość magdalena i jej mąż
przyszły mąż, pewnie zanim tam zamieszkamy już będzie moim mężem. na pewno będzie