Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perth

Wyjazd do Australii - koszty

Polecane posty

Gość Perth

Hej mam pytanie do osób, które były na wyjeździe ( praca + nauka) w Australii ponieważ planuję wyjechać i muszę wiedzieć ile to mnie wyniesie. Pyt.: Ile na początek trzeba zainwestować w taki wyjazd tzn.: - biuro które załatwia wyjazd - ile trzeba wziąć na początek ze sobą Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Gość fukisia dzambek
koszty to 12741 zł i 17 groszy

Gość Perth
pytałam poważnie 15latki tu odpowiadają???????,

Gość wszechwiedzaca zenka
nie jest latwo dostac sie do australii po pierwsze musisz zdobyc wize a jest ich kilka i musi byc dokladna co do twojego celu do pracy tez latwo nie pojedziesz tam . Plus aby wyjechac do australi musisz miec kupe forsy zeby moc wedlug nich utrzymac sie .

Gość Perth
Jeśli chodzi o wyjazd na studia to nie ma z tym żadnego problemu a pisałam o jaki wyjazd mi chodzi na wizie studenckiej (praca + studia/nauka). Chodzi mi tylko i wyłącznie o koszty

Gość Henio z Mrągowa
Żeby pojechać do Australii musisz mieć kilka rzeczy: 1) bucel kaptoszek, 2) zerwatkę gliniszkową, 3) zdzok drym, 4) patlek kocon, 5) wahluptę zemakolewikowacką.

Gość Perth
Wiem co muszę mieć żeby pojechać do Australii pytam o koszta czy jak zapłacę za pierwszy semestr i wezmę tam 20tys to czy starczy mi na początek? Proszę o odpowiedzi ludzi którzy są w temacie..

Gość Perth
hahaha bardzo śmieszne podszywaczu ;D

Gość Perth
Chcę lecieć to i tak długa podróż. Możesz odpowiedzieć na moje pytanie skoro byłeś?

Gość Perth
Ja popłynę przez ocean, bo w szkole miałam 3 z pływania.

Gość ladaco do Perth
Pytaj.

co za ludzi po co to forum jak nic nie można się dowiedzieć same 15latki pytasz o koszty na początku ten odpowiada o trasie lotu masakra...

ladaco do Perth może Ty mi w takim razie odpowiesz o kosztach na początku wyjazdu??????

Gość ladaco do Perth
Koszty są wysokie, ale przeżyjesz taki orgazm, że wynagrodzi ci wszystkie koszty.

jest tyle stron poswieconych australii dlaczego tam nie zajrzysz? po co leciec przez biuro jak mozna samemu, taniej, masz chociaz na bilet w obydwie strony? ile trzeba wziac ze sobą? to zalezy co chcesz tam robic

Gość ladaco do Perth
Odpowiem ci: Aborygeni (pierwotna ludność Australii) mają ogromne fiuty. Będziesz zadowolona, bo wiem, że ty jedziesz tam po seks.

Czytałam mnóstwo o Au i fora też ale wszystkie stare i nic o kosztach na wstępie nie ma tylko jak już się tam jest że tyle i tyle się zarabia tyle wydaje na szkołę jedzenie i mieszkanie, a nic ile trzeba zabrać ze sobą na początek... A ja wolę lecieć przez Franfurt, Singapur, Perth

Gość perth ale o co ci chodzi
skoro czytalas ile się zarabia, wydaje na szkołę jedzenie i mieszkanie to w czym problem ? DODAWAC NIE UMIESZ?