Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamrówkamałamrówka

ukrywa przede mna ze nie zaliczyl roku

Polecane posty

Weszlam sobie na nk mojego chlopaka i przeczytalam wiadomosc ze nie zaliczyl pierwszego roku i dalej jest na pierwszym. Chcialabym zlapac go na tym, bo udaje ze jest juz na drugim. Tylko nie wiem jak to zrobic. moze jakies pomysly?

Gość Minocytsa :)
hmmm wiesz, skoro znasz jego dane to on Ci zapewne musial o tym powiedziec, powiedz prosto bez owijania w bawelne sluchaj weszlam na Twoje konto na Nk, i juz wiem o tym ze nie zaliczyles, o co kaman czemu nie powiedziales? Moze cos takiego

tylko ze zaraz bedzie odwrócenie kota ogonem, że naduzywam jego prywatnosci. Moze to prawda, ale weszlam tylko z ciekawosci a tu takie zdziwko. Nie chce zeby odwrocil kota ogonem i robił mi awanture.

Gość zielonaherbata1234567
jako jego dziewczynie nie wolno Ci wejść na jego nk? Kłamie i jeszcze będzie zjebka za odkrycie prawdy? hehe fajny związek :D

no nie wiem, ale moze miec pretensje, przeciez to jego prywatna rzecz. Nikt by nie chcial zeby grzebano mu w poczcie i czytano wiadomosci.

hmm to wiesz od razu powiedz ze naduzylam Twojej prywatnosci ale widze ze dobrze zrobilam, hmm wiesz wydaje mi sie ze nie powiedzial Ci bo mu smutno, moze nie zrobil tego zeby Cie nie zawiesc, moim zdaniem potrzebna jest szczera rozmowa, pogadaj z nim na spokojnie, bez poddekstow i bedzie ok, zobaczysz co wyniknie to bedzie taka proba waszego zwiazku powodzenia i daj znac jak poszlo ok?

nie wiem co zrobić. On zawsze odwraca kota ogonem. Ale z drugiej strony tak mnie oszukać...

Gość zielonaherbata1234567
zaraz! czytałaś jego wiadomości? za to Cię powinien kopnąć w dupę. jesteście siebie warci. Jedno kłamie, a drugie nie szanuje czyjejś prywatności :D

Gość marryjanka
powiedz, że poznałaś koleżankę i studiują na jednym roku :) podobno ma być impreza zapoznawcza z roku i macie zaproszenie

Hmm to moze to nie jest chlopak dla Ciebie, bo wiesz najgorsza prawda lepsza od klamstwa, moim zdaniem Ty jestes wobec niego w porzadku, a jak mowisz on zawsze odwraca kota ogonem, no nie boj sie pogdaj z nim, powiedz ze oczekujesz prawdy zawszee i szczerosci bo na tym sie buduje zwiazek a takie odwracanie kota ogonem to jaki to sens :/

mam znajomego, ktory 2 razy powtarzal klase w liceum i w koncu odszedl i zaczal pracowac, mial dziewczyna, ktora do tej pory mysli, ze on studniuje (w zasadzie t powiennien robic juz magisterke) - a maja brac slub za rok

moze i zachowalam sie nie fair ze przeczytalam, ale to juz mniejsza z tym. Ważniejsze jest co co przeczytałam. Jestem w takim szoku, że to się w głowie nie mieści. Powiedzialabym mu od razu prosto z mostu jak mogl mnie tak oszukac, ale wiem, ze on sie wkurzy za to ze czytalam jego prywatne wiadomosci. Boje sie z nim porozmawiac :/

hehe to niezle "madz". On jest lepszy od mojego chlopaka :D haha :D

myslalam juz zeby powiedziec jego mamie i żeby to ona zrobila mu awanture. Ale to tez wyglada jakbym na skarge do mamusi w tym wieku leciala ;D

wiesz ten pomysl nie jest dobry, gorzej by bylo gdyby nie daj boze jego mama mu w nerwach powiedziala ze wie od Ciebie, oj lepiej nie ryzykowac... Hm to musisz sama pomyslec co chcesz zrobic, nie wiem jak boisz sie porozmawiac powiedz ze byl telefon, ze kazali mu wybrac papiery dobra sciemna nie jest zla,ale najlepsza szczera rozmowa

mam pomysl :D narazie nie bede mogla go zrealizowac ale juz niedlugo. On wysyla co jakis czas dla swojego ojca zaswiadczenie ze sie uczy i przeciez tam bedzie wpisany na semestr 1 a nie 3 ;) I wtedy wszystko wyjdzie na jaw :)

no to chyba ze tak :)

moze jeszcze cos wymysle, bo chcialabym zrobic to jak najszybciej...