Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarszona mamusia

ciąża a plastry rogrzewające

Polecane posty

Gość wystarszona mamusia

hejka pomóżcie , może coś wiecie na ten temat lub któraś z was tak zrobiła, jestem w 1 m-cu ciąży , od 5 dni jestem przeziebiona szczególnie odczuwam ból na całych plecach , połamało mnie strasznie. nie stosuje żadnych leków, tylko domowo. I maiłam takie plastry rozgrzewające. nie było na ulotce żadnych przeciwskazań tylko zalecenia w jakich stosować. więc przykleiłam na wysokości krzyża trzymałam go z 1,5 h , bo zadzwoniła koleżanka i powiedziała , że to uszkadza plód jest niebezpieczne aż sie poryczałam i pluje sobie w brodę nie chciałam zaszkodzić maleństwu. plaster nie miał styczności z brzuchem . czy słyszałyście o tym, cos??????? czy naprawdę może moje dziecko być chore?

nie przesadzajmy napewno dziecku sie nic nie stało a nie lepiej przedzwonic do lekarza i sie zapytac czy mozna stosowac je w ciazy?

zwykle na ulotce napisane jest przeciwwskazanie dla kobiet w ciąży. nie powinno się stosować plastrów rozgrzewających w ciąży. sama chciałam kiedyś zastosować, ale na ulotce było ostrzeżenie.

oczywiście niekoniecznie musiało to Twojemu dziecku od razu zaszkodzić, ale na przyszłość nie stosuj ich więcej.

Gość wystarszona mamusia
hej nie no nie mam zamiaru niczego juz zastsowac lepiej sie pomęcze ale będę miała świadomość, że dziecko będzie zdrowe wiem , że przecież tyle róznych czynników może o tym zadecydować, ale inaczej gdy jest to wada genetyczna , a inaczej mysl , że sama zaszkodziłam.

Gość prrrrrrrrrrrrrrr
gulnij sobie setkę- to cię dopiero rozgrzeje

Gość wystarszona mamusia
juz sie umówiłam na środę do mojej gin. mam nadzieje, że nie będzie źle to moja pierwsza ciąża i strasznie ją przezywam