Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estka

Nestle junior

Polecane posty

Gość Estka

Moja 2 letnia córka uwielbia mleko Nestle junior.Ja mam jednak pewne opry przed podawaniem tego mleka po chińskiej aferze z 2008 roku z tym właśnie mlekiem w roli głównej,kiedy to kilkoro chińskich dzieci umarło a wiele było ciężko zatrutych po zanieczyszczonym mleku.Nie macie oporów przed podawaniem swoim dzieciom mleka,które wywołało w przeszłości taką katastrofę?Fakt,że to było dawno i w odległym kraju,ale to świadczy przecież o producencie,marce,kontroli itd.Zawsze pozostaje "niesmak" i brak zaufania.Co o tym sądzicie?

Gość thtgh
a słyszałaś może, że komuś coś się ostatnio stało? tu w polsce? nie. więc nie histeryzuj. a jak masz dalej wątpliwości czy jakieś manie prześladowcze producenta nestle to daj innej marki :P

każdy kraj (albo prawie każdy) w którym możesz kupić to mleko ma swoją fabrykę więc to że w chinach 2 lata temu było zanieczyszczone nie oznacza że u nas takie kupisz. Po pierwsze u nas są zdecydowanie bardziej rygorystyczne przepisy sanitarne a po drugie czy kiedykolwiek w polsce słyszałaś o problemach z tym mlekiem?

Gość ajania
Do thtgh-jeśli brak Tobie kultury osobistej,to nie podejmuj dyskusji na forum .Jeśli nie wiesz to Ci uświadamiam,że tu każdy może podjąć dowolny temat,związany z kwestią,która go interesuje a rozmówców obowiązuje odpowiedni język i sposób wyrażania się.Nie umiesz,to nie dyskutuj pa

Gość dokładnie
rozumiem autorkę i sama przyznam ze miałabyć pewnien "niesmak" jednak nie da sie tego przewidzieć bo np. inna marka na chwile obecną jest ok a za tydzień może być afera z nią związana jesli nie ma u nas na chwilę obecną zamieszania to można sie skusic na to mleko ja osobiście podaję dziecku to mleko

Gość dokładnie
* ...że miałam pewnien "niesmak"- literówka ;)

Gość anka_nt
ja tez podaje swojemu dziecku nestle junior i jest ok polecam

Gość ajania
Ja podaję od czasu do dzasu bo moja Mała jest na Enfamilu ale smak juniora uwielbia.Podajecie to z kartonika czy w puszce z bifidusem?