Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna róża

Dlaczego tak ciężko zrozumieć zachowanie mężczyzny??

Polecane posty

Gość smutna róża

Rozstaliśmy się miesiąc temu po 3 latach bo nie chciał mieć dziewczyny, woli być sam. Ogólnie rozstaliśmy się w zgodzie, ja go nadal kocham, mieliśmy być znajomymi, no ale sami rozumiecie dla mnie to trudne być znajomą dla mężczyzny którego kocham. Zawsze byłam mu wierna, oddana, ufałam mu. On dobrze o tym wie. Wiem, od razu mnie wyśmiejecie, ale dla mnie to jest dziwne zachowanie na faceta, który chce być sam. Od jakoś pół miesiąca, zaczął mnie często odwiedzać na nk, wchodzi codziennie, kilka razy dziennie, czasem opuści jakiś dzień. Nawet zaczął zdjęcia komentować, czego wcześniej nie robił. Robił jak sobie założył konto, a potem jakoś to się skończyło. Zresztą komentarz to komentarz, ważne było jaki dla mnie był, a nie czy komentował zdjęcie. Moje pytanie brzmi, po co on to robi? Żałuje? Chce wrócić? Wcześniej tak często nie bywał, jak teraz. No przepraszam bardzo, ale ja tak często nie wchodzę do kogoś na profil, jedynie do niego, osoby która mi się podoba i z którą bym chciała być. Co mam myśleć o jego zachowaniu? Korci mnie by napisać do niego, ale znajomi mi radzą abym nie robiła nic, że skoro mu zależy to powinien sam się odezwać, przyjść...

Gość kobiety mają ograniczone
zdolności intelektualne i stąd ten problem ze zrozumieniem mężczyzn

Moje pytanie brzmi, po co on to robi?" pewnie na pingerze dostał bana :P a na marginesie:) dzieci powinny być w szkole :D

Gość dzieci caly dzien
w szkole nie siedza

Gość smutna róża
Podkreśliłam, że możecie mnie wyśmiać, więc proszę jednak o mądre wypowiedzi. Nie jestem dzieckiem. Mam dwadzieścia parę lat.

więc proszę jednak o mądre wypowiedzi" ok :) Tak on tęskni za tobą. chce z tobą nadal być daj mu szanse.... :D

Gość brakuje mu wygodnego bzykanka
faceci sa wredni, nie kobiety

po co Ci te wiadomosci? Wazne, ze nie chcial byc w zwiazku.To juz powinno dla Ciebie byc powodem , by nie dociekac dalej. Jesli przeszkadza Ci komentowanie zdjec ,badz odwiedziny ,to moze jest opcja, by zablokowac mu wstep do twojego konta na NK. Ja nie wiem ,bo nie mam konta , ale moze jest taka mozliwosc. Nie zawracaj sobie nim glowy, bo szkoda czasu i atlasu na niego :-P