Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitellaaaa

Sen ...

Polecane posty

Gość fitellaaaa

Miałam dzisiaj straszny sen - śniło mi się, że dwójkę małych dzieci zjadły psy... a fuu widziałam jak zjadały im rączki, wnętrza. Robiły to z takim spokojem ajajajjjj. Naprawdę już nie miałam o czymś śnić bleee

Gość jhgiujh
miewałam gorsze,nie wiem skąd takie sny sie biorą

Gość fitellaaaa
sosssssss to może unikaj z daleka stare wdowy bo nie wiadomo co to takiej do głowy przyjdzie ;p jhgiujh - często miałam sen, że ogromna kula z siana toczyła się w moją stronę, a ja uciekałam. Od dzieciństwa taki sen nachodził mnie w nocy, a teraz te psy... okropieństwo. A najgorsze było to, że stałam w bezruchu nie mogąc nic zrobić. A szczerze gorszych snów nie miałam :)

Gość fitellaaaa
foka - w najbliższym czasie z mężem chcemy starać się o dziecko więc jest to dość spora zmiana w naszym życiu która nastąpi w sumie nie wiadomo kiedy :)

a mi sie snilo ze mial byc jakis sprawdzian z matmy a ja nic nie umialam, kompletnie, nie odrabialam lekcji cwiczen nie robilam, no i potwornie sie balam. bylam w licxeum chociazklasa moja byla ta sama co z podstawowki btak samo nauczyciel-antos kaminski:) kurcze takiego stresa mialam a co najdziwniejsze to juz drugi taki sam sen. co to moze oznaczac m a ktos jakis pomysl?