Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blip

Balerinki na studniówkę ?

Polecane posty

Gość blip

Czy moge iść na studniówkę w balerinkach ? mam 1.81 cm wprawdzie chodzę czasami na obcasach ale tylko jak wychodzę z moim chłopakiem albo z kumpelami o podobnym wzroście. u mnie w klasie jakiś tak sie dziwnie złożyło ze sa same "liliputki" ,a wiadomo robi sie zdjęcia ,a ja nie chce wyglądać na nich jak ich matka :D nie będzie to trochę dziwnie wyglądało ?

Gość azniewierze432
balerinki do robienia loda są najwygodniejsze

Gość blip
nie śmię wątpić :) a na poważnie ?

Gość blip
nie śmiem* :D

Gość azniewierze432
na poważnie też

Gość pewnie ze mozesz
a gdzie jest napisane ze musza byc szpilki szczegolnie ze jest duzo fajnych balerinek ze tak powiem wyjsciowych:)

Ok, ale jakieś takie bardziej eleganckie, bardziej wyglądające na pantofle niż na balerinki. Albo jakiż malutki obcasik.

Gość blip
juz mam nawet takie fajne upatrzone do kiecki :D według idiotek z mojej klsy studniówka to okazja zeby zrobić z siebie starą malutka ubrać niebotycznie wysokie szpilki i nie zrobić nawet kroku :D przecież my jesteśmy gówniarzerią mam dopiero po 18 lat chce wyglądać młodzieńczo, świeżo i naturalnie choć bez krzywych spojrzeń i głupich śmiechów sie nie obejdzie :D

Gość anikaaaaa
ja widziałam kiedys na studniówce laske w czarnej wieczorowej sukience i mega różowych konwersach za kostke :) awangardowo ale miało cos w sobie. jejku baleriny moga byc tylko radze krótka sukienke zreszta długa i tak cie niepotrzebnie wydłuży:)

Gość blip
sukienka jzu wisi u mnie w szafie. krotka , koronkowa śliczna :) żadnych gorsetów i sukni do ziemi BLE !