Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belnea

Jak dobrze zrobic loda

Polecane posty

Powiedzcie mi jak dobrze zrobic loda. Lepiej lizac czy ssać ?? Robić to szybciej czy raczej wolniej??

Gość 7643
i lizac i ssac, wolniej i szybciej - musisz sama wyczuc oraz polecam: wziac do konca po same jaja i przytrzymac:)

Gość bim bom bum bam
najlepiej odgryź fiuta

To czy lizać czy ssać to zależy od upodobań faceta :p Znam jednego, który lubi jak ssę i innego, który lubi jak liżę :p Muszę się przestawiać :o :D

Chciałabym robiąc to swojemu facetowi widziec jak go to doprowadza do euforii. Ale gdy ja mu to robie widze że mu sie podoba ale bez jakiejs tam większych emocji. Zastanawiam sie czy robie cos nie tak ??

Gość 7643
a spuscil ci sie do buzi? perwersja - ile masz lat? skad jestes:D

nie ma metody, mój raz chce bez łapki bzykanie buzi, następnym razem tylko łepek w ustach i ręczna robota, fakt,że chyba wszyscy lubią spust w usta

Gość gfgfdgfd
nie ma sposobow . Kazdy lod sie odrobine rozni . W jednym obiema rekami trzymasz go za jaja i jednoczesnie członka ssiesz .. Innym razem znowu rece masz na trzonie członka, a jego zoladz w ustach Loda mozna robic bez pomocy rak lub pomagajac sobie rekami . Mozna tez walić konia i jednoczenise ssac jądra .. ręce i usta zatrudnia sie do roznych czynnosci .