Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsgvrfe

podklad mocno kryjacy do cery tradzikowej i z bliznami, cena nie gra roli

Polecane posty

Gość sdfsgvrfe

polecicie cos? czytam recenczje i mamkilka na oku jak EL double wear czy clarins, ale kazdy pisze ze mocno kryja tylko nie wiadomo, czy te osoby maja cos do ukrycia...

Gość okularniczka69
vichy dermablend?

Gość sdfsgvrfe
ok, wlasnie widze, ze vochy ma tylko 4 odcienie (ten podklad w tubce) a artdeco to ktory podklad dokladnie?

Gość sdfsgvrfe
siostra a jak z kolorami? mam cere bardzo jasna, oliwkowo-zolta czytam o nim opinie na wizazu i niektorzy pisza, ze pomoranczowieje..

Ma dużą gamę kolorów, na pewno coś dobierzesz. JA kupuję już od kilku lat, i nigdy nie był "pomarańczowy" ;)

Gość sdfsgvrfe
z podkladow kryjacych mam revlona superstay (stara wersja bez softlexa) tyle tylko, ze prawie najjasniejszy odcien ejst dla mnie za ciemny :( a najjasniejszy ponoc wpada w roz, co przy moim kolorze raczej by mi nie pasowalo..

Gość sdfsgvrfe
ok, dzieki ostra, zaraz poczytam jeszcze forum o tym podkladzie jak sie sprawuje na roznych cerach, kremach,filtrach itd :) cena tez calkiem niczego sobie bo ok stowki :) a powidz mi jeszcze tylko jak z wydajnoscia? przy codziennym stosowaniu?

Wydajny, wystarcza go troszeczkę użyć :) A próbowałaś clinique? Typowe podkłady zalecane przez kosmetyczki i dermatologów, ja teraz spróbuję chyba .

Gość sdfsgvrfe
nie probowalam clinique, ale moze tez go poprobuje no na oku mam jeszcze tego double wear i clarins, dobre maja oceny na wizazu.

Gość motylek violet
vichy dermablend jest bosi ja mam odcien25 nude i wyglada bardzo naturalnie i ryje swetie.ale ie wiem jaki ty masz odcien cery

Gość żigolak_na_maxa
Jak dobrze zapłacisz to oddam Ci na twarz moje nasienie. Wyleczy cię błyskawicznie.

Gość sdfsgvrfe
no jak pisalam mam jasna cere, zolto-oliwkowa odcien buff revlona jest dla mnie za ciemny...

Gość chojniazgrzybnia
GUERLAIN PARURE EXTREME CENA 180 ale warto ;)