Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniam1988

ciaza

Polecane posty

Gość moniam1988

mam taki problem staram sie z mazem o dzidzie i pierwszy stosunek bez zabespieczenia mialam 23,09,2010 jeden rano drugi wieczorem tego dnia a na drugi dzien zle sie czulam bole glowy sennosc test jest negatywnmy co to moze byc

Gość KCN
zakwasy...albo alergia na sperme ;)

Kotko :D A Ty przypadkiem nie czujesz się senna dzisiaj? Głowa Cię nie boli? :D Wiem, że jestem niemiła, ale nie mogę :D

Gość moniam1988
to mam tak tez dzis a czemu jestescie tacy nie mili

Gość moniam1988
nie nie jest i jak macie glupoty pisac to lepiej sie zamknijcie

Gość moniam1988
nie temp mie miezylam owulke mialam 24

:D szukasz objawów po 3 dniach?:D wróć tu za 2 tyg;) szkoda ze nie zmierzyłaś tempki:D ale dobrze ze wiesz ze miałaś owulke;)

Gość głupie baby...
autorko - z Marsa jesteś? ... "za pięć dwunasta" współżyłaś a o 16 masz objawy ciąży? ręce opadają.... no chyba że masz 11 lat - to wszystko wyjaśnia... połowie ludzi w taką pogodę chce się spać a nie są w ciąży :P

Nie powinniśmy być tacy niemili :) Ona po prostu bardzo chce być w ciąży :) Zapomina przy tym, że test wykrywa ciążę, jeśli się nie mylę najwcześniej po dwóch tygodniach. Po 4 dniach nie ma sensu robić testu, ani doszukiwać się objawów ciąży.

Gość moniam1988
dziekuje jedyny co mnie rozumie a to nie moja wina ze sie zle czuje moe tu o ciaze nie chodzi tylko na cos chora jestem sama juz nie wiem i nie mam lat 11

Gość rtyretyrty
laska ma 22 lata i soli błędy ort. jak opętana więc czego się po niej spodziewacie? :D

Gość a ja tak kiedyś
nikt tu nie jest niemiły - to reakcja na głupotę... dziewczyno - dwa, trzy dni po stosunku nawet sam organizm jeszcze nie wie, że jest ciąża... trzeba trochę myśleć... takimi wpisami tylko psujesz opinię innym kobietom... i później są wrzucane z Tobą do jednego wora...

Gość moniam1988
no co ja za to moge ze sie zle czuje to nie moja wina a orty robie bo mam dysleksje jak to komus przeszkadza to niech spada

Gość moniam1988
he he he bardzo smieszne

perw :D :D :D to ja z zegarkiem w reku co miesiac w ciazy jestem :D jeszcze dodac rozdraznienie.... zapominalstwo.... czesta zmiana humoru...... a ulotke od testu czytalas????????

Gość moniam1988
tak ale cjak komus od 4 lat zalezy probuje probuje i nic to moze tak myslec

jezeli probujesz juz od 4 lat (zaczelas w wieku 18lat???????) i jezeli to prawda to bys juz siedziala u gina lub rodzinnego..... wiec w to nie bardzo mi sie chce wierzyc.....

Gość no nieeee....
to od 4 lat próbujesz i nadal jesteś taka ***** ???? powinnaś już mieć wiedzę jak lekarz w tym temacie... a zadajesz pytania jak ktoś kto dopiero dostał okresu.... Do lekarza idź i nie ośmieszaj się tu...

zreszta w pierwszym wpisie o zgrozo pelnym bledow piszesz " pierwszy stosunek bez zabezpieczenia byl 23/09" wiec sie zdecyduj.... starasz sie od tygodnia czy od czterech lat?