Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agivp

Czy wasi mezowie tez utrzymuja kontakt ze swoja byla?

Polecane posty

bo moj maz tak, dzwonia czasem do siebie tak raz na kilka miecicy i gadaja o wszystkim, co u nich a mnie to strasznie denerwuje, jak jest u was?

no wlasnie a ja niewiem czy jest sens sie tak wkurzac. moj maz czasem zadzwoni do swojej bylej, czasem ona do niego , nie czesto raz na kilka miesiecy i tak opowiadaja sobie wszystko ostatnio gadali , slyszalam w pokoju jak bylam, opowiadal jej wszystko, ze zmienia prace, jak nasze dziecko, ze bedziemy mieli drugie za 3 miesiace i tak pokolei wszystko - widzial ze ja sie bardzo wkurzylam, to powiedzial ze musi konczyc bo zona jest wkurzona i teraz wsumie z nim nie rozmawiam

Gość zrób kiełbaske wiedenska
zwariowaliscie?? nie ma przyjazni miedzy byłymi. nie da sie narawde przyjaznic. nie mozna byłes opowiadac o problemach z obecna. a "przyjazn z kobieta zawsze konczy sie w łozku". to stare i madre przysłowe.

A nie możesz mu powiedzieć, że nie życzysz sobie, żeby opowiadał o Twoim życiu obcej dla Ciebie osobie?

mowilam mu ze nie chce by utzymywal z nia kontakt ze co ja obchodza nasze sprawy i zycie a on twierdzize nic zlego nie robi to kolezanka , byl z nia 4 lata, rozstali sie ale lubia sie

Gość zrób kiełbaske wiedenska
predzej czy opzniej bedzie romans. zakoncz to.