Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b yugtuyfv

NIETYPOWA SPRAWA :)) POMOCY !!:)

Polecane posty

Gość b yugtuyfv

Witajcie babeczki :) Mam nietypową sprawę :) Codziennie pomagam odrabiac lekcje sasiadowi. chodzi do 4 klasy. ma dzis zadane napisaniie krótkiego opowiadania, a ja leże z gorączką i nie mam siły nawet nic sensownego wymyslec:( Mógłby ktoś mi pomóc?? Bo wiem, że jesli nie zrobię tego z nim to nikt mu nie pomoże. Wiem, że moge byc teraz zlinczowana, że robię lekcje za dziecko, ale tak nie jest. Zawsze mu pomagam, tłumaczę, ale dzisiaj naprawde nie mam na to siły. Krótkie opowiadanie, na poziomie tego dziecka. Pomoże mi ktoś?? Blagam :)

Gość b yugtuyfv
Jeśli ktoś sie zdecyduje to zaraz prześlę temat :)

Gość no chyba sobie zartujesz
niech dzieciak sam cos napisze, ja bardzo chetnie sprawdze mu to, wyjasnie i poprawie bledy, ale niech zrobi cos sam! nie wychowuj go na lenia nieprzyzwyczajonego do roboty:O

Gość truskawkowy koktajl
ty mu nie pomagasz ty robisz cos za niego tragedia tak jak ktos napisal niech sie sam postara a ty poprawisz

Gość belfera
Niech młody sam napisze, a Ty mu sprawdź, na tyle, na ile jesteś w stanie. Bez przesady, nie ??

Gość b yugtuyfv
Już naprowadzilam go jak może to zrobic.. teraz siedzi i pisze. pozniej mu sprawdze. zobaczymy co z tego bedzie. dzieki. pozdrawiam