Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lpo pop

Polki strzasnie zazdroszcza joannie krupie , widać to wszedzie

Polecane posty

Gość lpo pop

nawet w kafeteryjnych komentarzach , dlaczego nie przyjmiecie do wiadomości ,że to kobieta sukcesu a wy szare przeciętniaczki nic wielkiego nie osiągnęłyście. Pewnie zaraz napiszecie ,że macie męża i dziecko :D tak to wyżyny waszego sukcesu.

zgadzam się. Joanna Krupa wiele osiagnęla i jest co by tu duzo mówić piekną kobietą nawet jeśli to zasługa operacji to tak jest. I ma narzeczonego miliardera.. cóż nic dziwnego ,że jej zazdroszczą bo same by tak chciały

Gość czego jej zazdrościć
Przecież to pustak nie potrafiący sklecić poprawnie zdania. I mówię to jako facet.

Gość lpo pop
skoro piszesz na kafe to dupa z ciebie nie facet

Pustak , nie pustak ,ale co osiągnęła? pracowała jako amerykanska modelka, była w wielu slynnych magazynach typu play boy, grała role w słynnych filmach na cały świat, ma narzeczonego miliardera, uchodzi za piekność.. jest czego pozazdrościć i to prawda polki jej zazdroszczą jak cholera ze swoim przecietnym , szarym życiem

poza tym ona panom się podoba tyko panie mają wiecznie jakieś ,,ale " do niej. takie sa polki ,ze zawsze zazdroszczą nie tylko slawnym kobietom ,ale i tym co np maja wieksze powodzenie, ale to normalka niestety...

Zazdroszczę jej, że osiągnęła sukces. Natomiast nie zazdroszczę sposobu, w jaki to zrobiła oraz sztucznego wyglądu.

ja też zazdroszę krupie ,ale w takim pozytywnym sensie bo tez bym chciala tyle osiagnąć co ona ,ale nie będę mówić nieprawdę ,że niby jest brzydka itd. i lubię ją bo to taka babka z jajem :p

Gość truskawkowy koktajl
tez za bardzo nie wiem co osiagnela ja cenie ludzi ktorzy ciezka praca cos osiagaja tworza sprawiaja z eich praca jest poyzteczna a nie jakas lala pokazuje buzie i cialo i juz wielki sukces :( no w czym ten sukces to natura ja taka stworzyla sama do tego nie doszla owszem jest ladna ale ma strasznie puste to zycie a w zyciu sa cenniejsze wartosic od kariety urodzona w Polsce a poprawnie zdania nie potrafi sklecic To juz Dariusz Michalczewski przezyzsza ja o stokroc w elokwencji i czystosic mowy polskiej

Gość b i t c h 18
Jest piekna ale jej nie zazdroszcze ;)

Gość nloslmldl
Wiesz.. ona sukces osiagnela ale nie jest jakis mega nie wiadomo jaki. Bo.. ze jest modelka ok. Ale ona jst modelka dla czasopism typu playboy i odpowiedniki playboya. A dla mnie taka kariera to zadna kariera.. Poza tym ma zrobiony biust, usta. Poszukaj zdjec w necie sprzed paru lat, zupelnie inna kobieta z innymi ustami. Teraz jest ladniejsza, kiedys wygladala jak lekkich obyczajow.

Gość lpo pop
sztuczny wygląd ? może i trochę ale za to nie wygląda tandetnie jak niejedna polska dziewczyna uważająca się za super laskę. Nie musi się dowartościowywać wrzucając swoje zdjęcia na forum i pytając czy jest ładna.

Gość truskawkowy koktajl
nie wiem czy jest po operacjahc czy nie i tak urody moge jej zazdroscic chociaz ona nie kazdemu sie podoba urodsa i to co sie komu podoba to rzecz gustu natomoiast nie zazdroszcze tego do czego doszla bo dla mnie nie osiagnela nic wartosicoweo a takze z tego wzgledu ze ja osiagelam i osiagam to co sobie zamierzylam mam wlasne marzenia i wlasne cele ktore realizuje i nie sa one w niczym podobne to celow tej pani

Gość b i t c h 18
Moj facet jej nie cierpi :D

Gość lpo pop
b i t c h 18 -> a co ma ci powiedzieć twój facet :D "Ale ona jst modelka dla czasopism typu playboy i odpowiedniki playboya. A dla mnie taka kariera to zadna kariera.." zazdrość przemawia ewidentnie :o "dla mnie nie osiagnela nic wartosicoweo a takze z tego wzgledu ze ja osiagelam i osiagam to co sobie zamierzylam mam wlasne marzenia i wlasne cele ktore realizuje i nie sa one w niczym podobne to celow tej pani" może to było jej marzenie i je spełniła a to że twoje cele sa inne niż jej to wybacz ale nie ma chyba nic do rzeczy :o

Ok może osiagnęła sukces jako modelka ,a nie zrobila kariery naukowej. ale założę się ,że wiele kobiet na tym forum jakby mogło zamieniło by się na jej ,,puste " zycie. w sumie nie wiem dlaczego wg was jej życie jest puste bo osiagnęła sukces wyglądem?

Gość truskawkowy koktajl
lpo pop ma do rzeczy bardzo duzo bo moge zazdroscic jedynie osoba ktore maja cele podobne do moich a osiagnely wiecej odemnie mnie ta pani nie imponuje tym co robi wiec w czym mam jej zazdroscic??

Gość ona osiagnela ? a co?
bo nie wiem :O dla mnie osiagniecie to nie branie udzialu w jakims polskim biednym show ani lizanie sie z kobietami w minutowych ujeciach. I to nie zazdrosc, tylko opanujcie sie. Osiagniecia to osiagniecia a nie kacze usta i co wiecej ?

Gość lpo pop
to pochwal się swoimi celami ? czy one są ogolnie uznawane za wyznacznik sukcesu ?

wiele modelek osiąga sukces tylko dlatego ,ze są modelkami.. i swoją drogą może uważacie ja za pustą ,ale nie znacie jej do konca tylko tyle co z tv więc skąd wiecie jaka jest?ze czasem gra słodka idiotkę to taka jest , taki ma image może ,ale sukces sam nie przychodzi , ona musiala już jako nastolatka chodzic pewnie nie na jeden casting, potem musiała walczyć zeby się przebić.. na pewno nie raz jej cos nie wyszło

Gość ona osiagnela ? a co?
alicja bachleda poszla lepiej jako cos.

Gość krupa buhahahaha
a ile znacie ta wielka gwiazde ?? Od kilku miesiecy ? Bo jest zwykla lala, ktora nic nie potrafi ? Osiagniecie to wymyslenie szczepionki lub bycie lekarzem.

Gość a bedzie drozej
ciekawe ile cm kutasa opierdolila zeby dojsc do tego wszystkiego:)

Gość lpo pop
bachleda ? coś tam osiągnęła ale co role w marnych filmach ? bo nie wiem

a sukcesy są bardziej ambitne typu słynny naukowiec i mniej typu słynna modelka. ale i jedno i drugie jest sukcesem. może mnie uznacie też na pustą ,ale ja bym wybrała to drugie :P choć bylam modelka tylko wiadomo nie jakąś znaną niestety (choć będę jeszcze próbować się gdzies przebić) i też mi koleżanki zazdrościły jak cholera :P

Gość b i t c h 18
Co ma powiedziec? prawde.Wiem ze nie lubi takich blond tepakow tak trudno zrozumiec?

Gość jestescie puste
i nie znacie zadnych wartosci :-( Krupa jakas gwiazda? Ja rozumiem, gdyby to byla Demi More albo S.Sarandon lub nawet anja rubik, ale krupa? Ona tylko cyce i dupsko wywala do zdjec i to was kreci i rajcuje? I zazdroscicie? No tak, tylko tepacy tego zazdroszcza.

bachleda też wiele osiagnęła... dlaczego ci polacy sa tacy zazdrośni strasznie? ja nie jestem sławna , nie osiagnęłam tyle co krupa ,a i tak nie raz się spotkalam z zazdroscią głównie ze strony kobiet ,ale ze strony facetów też się zdarzyło np co do moich studiów

Gość ala bachleda235
pare rol i bardziej znanych niz krupa.