Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lpo pop

Polki strzasnie zazdroszcza joannie krupie , widać to wszedzie

Polecane posty

Gość a kto to jest?

i tylko tu tak gadacie ,że jest pusta , nie zazdrościcie jej i ble ble ,ale ile osób by sie z nią zamieniło choćby za urodę ,kasę, narzeczonego , sławę.. taka jest prawda

Gość ala bachleda235
monique888 a co z twoja kariera? Chyba na kafe ja tylko robisz hahahahahahaha

Gość biedni umyslowo
moze i by sie zamienili, albo nieudacznicy. jestes tak glupia jak krupa cipo.

Gość lpo pop
po programie telewizyjnym i okładkach z magazynów mówisz ,że jest tępakiem. Ciekawy tok myslowy :o

Gość widze ze jestes fanką
ale dla mnie ona nie jest kims wybitnym i nadzwyczajnym :D kariere jako modelka to zrobiła kate moss czy anja rubik a jej usta są już tak napompowane że moim zdaniem nie ma prawda nawet krytykować sztuczności innych- chodzi mi o tą blondynkę po solarium z top model. przygarniał kocioł garnkowi :D

Gość truskawkowy koktajl
choć bylam modelka tylko wiadomo nie jakąś znaną niestety (choć będę jeszcze próbować się gdzies przebić) i też mi koleżanki zazdrościły jak cholera mialam kolezanke modelke i szczerz enikt jej nie zazdroscil wiecznie na diecie ciagle opuszczala zajecia tulaczka po Tokio i Medlioanie zero zycia z klasa nie umiala sie za bardzo zgrac bo za zadko bywala w kraju ale oprocz modelingu miala cos wiecej w glowie ona akurat skonczyla prawo

moja kariera niestety się nie powiodla :p ale kto wie może jeszcze się gdzieś przebije.. ale wtedy to ludzie mnie chyba zjedzą :P

a jak ja wam napisze ze ja bym tak nie chciala to co? to pewnie nie uwierzycie heh ale wlasnie tak jest. I wcale nie chodzi o to ze osiagnelam wiecej czy cos. Jak jest tak jest ale nie chcialabym znalesc sie na jej miejscu.

Gość ja jej nie zazdroszcze
Sa miliony kobiet ladniejszych, bogatszych czy madrzejszych ode mnie i co z tego? Mam swoje zycie, swoje sukcesy, na tle niektorych moze male, na tle innych duze.Nie lubie jej zachowania bo jest pretensjonalne, natomiast lubie na nia popatrzec bo jest sliczna.

ale ja nie byłam modelka na wybiegi tylko do zdjęc więc jakaś chorobliwie chuda nie musialam być . ale zazdrośiło mi wtedy parę ,,koleżanek" bo dawały mi to do zrozumienia delikatnie ,albo mniej delikatnie

Gość A my mielismy nauki
Ja nie zazdroszczę Krupie niczego, bo jestem zadowolona ze swojego życia. Natomiast uważam, że jest atrakcyjną kobietą , ma fajną figurę itd. Ale tak już jest, ludzie lubią obsmarowywać anonimowo ... Wejdźcie na jakiś portal typu Pudelek, tam to dopiero jad się leje, na nikim się nie zostawia suchej nitki. Polakom to się nie dogodzi. Choćby ktoś był ze złota, to zawsze znajdą powód, żeby obsmarować ;) Nawet swoich, którzy osiągnęli lub próbują osiągnać sukces za granicą. I nie mówię tu konkretnie o Krupie, ale tak ogólnie. A Bachledę-Córuś też lubię, wydaje się być fajną babką.

Gość hola hola 699
krupa nie skonczyla zadnej szkoly, nie ma nawet matury, byla jedynie modelka od strojow kapielowych i uczestniczka u can dance w stanach dzieki swojemu kochankowi. O co tyle szumu tutaj ?

pamiętam wypowiedź narodowej piękności Szczuki pt. krytyka urody Krupy i wtedy dopiero poczułam, jak łatwo brzydka kobieta może stać się jeszcze brzydsza - krytykując ładniejszą od siebie :)

no fakt to nie jest jej chluba ,że nie mam matury z tym się zgadzam bo akurat ja studiuję prawo. ale szczerze mówiąc i tak bym się z nią zamieniła na ,,osiągnięcia" w życiu

Gość ta jaka nawiedzona
krupa ma wielkie kopyto rozmiar 40 chyba bleeee

Gość truskawkowy koktajl
Monique888 a ja bym sie nie zmaienila i teraz czytam droge jej kariery i wszyskto co osiagnela to Playboy i Maxim gdzie wiele pieknych kobiet nawet odmawia takich sesji

Gość truskawkowy koktajl
ooo zapomnialaby o CKM toz to naprawde chluba i osiagniecia miala tlyko takie szczescie ze jej matka w stanach mieszkala i tam ja sprowadzila bo gdyby nie to nic by nie osiagnela

Gość lpo pop
wybacz , ale dzisiaj każdy może skończyć każdą szkołe , studentów idiotów jest masa. To ma coś znaczyć ? Idę na WSB płace i mam dyplom magistra a po tym klepie biedę i uznaję za sukces przeżycie do pierwszego :o do czego jej te pseudowykształcenie potrzebne jak osiągnęła sukces bez tego :o Ingvara Kamprada założyciel IKEA nigdy nie poszedł na studia , zaczął pracować w wieku 17 lat a teraz jest multimiliarderem bez wykształcenia bo po co mu one :o

Moniqe wydaje mi się ze za bardzo uogólniłaś pisząc ze polki zazdroszczą krupie

truskawkowy koktajl - może i jej sie poszczęściło w zyciu ,że pojechała do stanów akurat. ale co w tym złego jak komus się poszczęści? a założe sie ,że nie jedna z was by chciała sesje w playboyu ,albo CKM :P

Gość truskawkowy koktajl
zaczął pracować w wieku 17 lat a teraz jest multimiliarderem bez wykształcenia bo po co mu one no wlansie po co mu one wyksztalcenie przeciez pisze sie ono wyksztalcenie ale kogo to obchodzi i owszem dzisiaj kazdy moze miec papierek ale nie kazdej uczelni i nie kazdego kierunku chcesz to sobie plac inni zdobywaja wszyskto ciezka praca a dyplom mgr trzeba robic rozsadnie i trzeba wiedziec z jakieog kierunku ma byc dyplom Monique888 wybacz ale nie jestem sprzedaja zdzira nagie sesje zdjeciowe to robi mi maz i nikt wiecje nie bedzie mnie ogladal w neglizu czy w skapym stroju

Gość hahaha ja też mam
"wielkie kopyto" 40stkę i figurę ktorej niejedna dziewczyna moze mi pozazdroscic, przy wzroście 173 cm ;) Polacy to ogolnie narod zazdrośnikow wiec co sie dziwic. Może i Krupa super wielkiej kariery nie zrobiła, ale to co niektorzy wypisuja pod oslona pozornej anonimowosci to az noz sie w kieseni otwiera, ale coz... to jest Polska wlasnie, czas sie przyzwyczaic.

a ja powiem Wam szczerze,ze dopoki nie obejrzalam programu Top Model,to nie mialam pojecia,kto to jest ta krupa:) nadal nie wiem,jakie ona ma osiagniecia,ale podoba mi sie jako kobieta - tylko jej usta mi sie nie podobaja,takie napompowane:)

Gość hahaha ja też mam
Ja też nie jestem sprzedajną zdzirą, ale sesję w CKM bym sobie strzeliła z przyjemnością, na pewno bym nie odmowila ;)

Gość truskawkowy koktajl
Monique888 phi a wyzywaj nas od kur domowych a co nas to ja nie bede udowadniala ze nie jestem wielbladem widze ty masz kompleks jakis ze tak tej krupie wszystkiego zazdroscisz a tym ktore maja w powazaniu owa pania wyzywasz od kur domowych

a ja tam nie widzę nic złego w sesji w playboyu gdzie nie ma raczej zdjęc rozkraczonych babek tylko są bardziej ,,artystyczne"