Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga85dg

pomocy-mam siwe włosy

Polecane posty

Witam. Chciałam sie poradzic co mogłabym zrobić gdyż zawsze farbowałam włosy na jasny blond-prawie platyna. a tym razem zafarbowałam bo juz miałam odrosty farbą palette-mroźny blond i wyszły mi białe z domieszka fioletu-przeraziłam sie i nałożyłam na to farbe garniera -bardzo jasny popielaty blond i moje włosy wyszły koloru ciemnego popiołu z domieszka niebieskiego .na drugi dzien nałozyłam farbe syoss-mrozny perłowy blond i troche kolor sie poprawił-gdyz jest mniej siwy-ale mimo to jest siwy -jak u staruszki-i co mam teraz zrobic by wyszedł mi kolor blond jakikolwiek-byle nie siwy?tylko jakis jasny?bardzo prosze o pomoc jaka farbe moge nałozyc by kolor sie poprawił.

Gość Krugers
nie wiem co masz zrobić , ale moja mama 1,5 roku temu miała chyba 2 siwe włosy i zaczeła farbować . Farbowała włosy co miesiąc , ale pół roku temu przesytała i teraz jest już całkiem siwa, nie ma ani 1 czarnego włosa.Oczywiście farbuje siwizne, ale po 2 miesiącach od farbowania jej zupełnie siwa . Nie miała problemu , teraz wstyd jej że wygląda jak stara babcia