Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxsd

Pies ze schroniska

Polecane posty

Gość xxxxsd

Wziełam psa ze schroniska. Piesek przyjacielski.. Mam go ponad tydzien. Pies w 1 dniu zjadł tak duzo ze aż się krztusił ., normalne ;). Ma budę na dworzu dobrze ogrzewaną, wieeelką. Wejdzie tam nawet 6 takich psow, spokojnie, może stac tam. Lubi tam przybywac. Pierwsze dni były super, pies sie cieszył, skacze, gorzej z jedzeniem, ale coś tam jadł. a nagle od wczoraj, taki smutny, nie chce jest. ani suchej karmy, ani mokrej, ani kosci, nic... trochę tam przekąsi, jak sie potrzyma miskę, ale od dzis to nic.. jeden suchy pokarm i tyle. na deszczu sie nie schowa do buty. musiałam go tam zaprowadzic... nie chcę sie bawic..jakis smutny.. Przecież sie tak cieszył, nagle co? już nie chce tu byc, staram się jak najlepiej..

Gość buheeeeeeeeeee
jeszcze mi powiedz ze stoi na łancuchu. po mojemu to on sobie przypomniał czasy kiedy miał lipe u poprzednich wlascicieli albo sie przezarł

Gość xxxxsd
wieczorami zabieram go pod kołderkę i bawimy się tam w psiego doktora, a on wciela się w rolę mojego proktologa. jest fajnie i przyjemnie:classic_cool:

Gość Mali.....
''Ma budę na dworzu dobrze ogrzewaną'' Jakim cholera jasna dworzu ?! Mówi się 'na dworze'! Ludzie. Zrozumcie.

Gość anna226
po co ci pies w budzie? sam siedzi, nikt sie do niego nie odzywa, nikt sie z nim nie bawi, nikt nie spedza czasu.. w schronisku przynajmniej mial towarzystwo innych psow. u ciebie tylko wielka, malo przytulna buda. :O skrzywdzilas zwierze.

Gość proponuję wizytę weta
pie może być chory, zarobaczony, mógł się przejeść i dostać skrętu jelit, nie ma co gdybać, trzeba sprawdzić

Gość xxxxsd
nie na łancuchu. dużo ludzi jest ostatnio u mnie. remonty tez są, wiec nawet jesli cos to sam nie jest. ja wychodze z nim na spacer. od razu jak ze szkoly wracam. bawie sie , mowie..on sie łasi przytula, ale oczy ma smutne

Gość uadhasdposzukujee
dla kazdego nawet psa nowy dom , rodzina to wielkie przezycie , moze trzeba czasu ... Pamietaj ze milosc jest mu potrzebna , nie poddawaj sie , badz silna , poprostu badz przy nim .

Gość buheeeeeeeeeee
to zaobserwuj jakie kupy robi, czy nie wymiotuje... moze trzeba pojechac z nim do weta? albo nie toleruje karmy, która mu dajecie i mu zaszkodziła?

Gość nosze
Mozna darmo wziasc?! A ja sie k.. meczylem polujac! Polecam tez pasztet z kota.