Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmm m

Czy dwulatekmoże jechać na przednim siedzeniu w aucie???

Polecane posty

Gość hmmmmmmmm m
Ok, dziękuje za mądre odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość etam etam bez przesady
Ja na przednim siedzeniu woże niemowlę, wtedy go widze jest mi tak wygodniej, jest w foteliku 0-13 tyłem do kierunku jazdy, przy wyłączonej poduszce. moim zdaniem jak dziecko ulewa to lepiej jest je mieć na oku, ja też wole obserwować młodego, podać mu smoka poprawic ubranko jezdzimy głównie we dwoje wiec nie moge siedzieć z nim z tyłu;) te które opowiadają o czołówce cóż, równie dobrze można dachować, mieć uderzenie boczne i całą mase innych nieszczesliwych wypadków, prawdopodobieństwo czołówki w srodku mista gdzie jezdzi sie w godzinach szczytu ok 40/h jest niższe niż zadławienie sie ulanym pokarmem dziecku któremu z reguły w aucie sie ulewa.

Gość ernnest
k$58 hej

Gość fvgbhnjk
poduszka musi byc wylączona jeśli fotelik jest tyłem do kierunku jazdy

weszlam na topik bo zainteresowalo mnie to co napiszecie.tak wiec podsumowując jesli fotelik jest ustawiony przodem do kierunku jazdy to poduszka musi byc WŁĄCZONA natomiast kiedy jest tylem (zazwyczaj te od 0 do 13kg) to poduszka WYŁĄCZONA,tak?? ygwtyw4y-jestes nienormalna! nie wiem co robisz na forum ciąza.... pewnie masz dzieci-dziwie sie wiec ze piszesz cos tak strasznego :o

mozna , ale jak jedzie dziecko w foteliku 0-13 kg to musi byc wylaczona poduszka powietrzna z przodu

Gość Ewkin
Dramat Anka co z Ciebie za człowiek, jakim prawem obrażasz i pouczasz inne matki. Jesteś nie normalna i powinnaś leczyć łeb u dobrego psychiatry. Ja mam jedno dziecko i wożę je na przednim siedzeniu i mam w d***e co inni o tym sądzą, mam swój rozum.