Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlonceChwile

Po co ona ze mną jest? co ją trzyma przy mnie?

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Całe szczescie, bo kto by chcial taka..

Gość DiscoDiva
czy któryś z Was panowie spotkał kiedyś bardzo atrakcyjną kobietę, która jednocześnie byłaby ciepła, kochająca i czuła, która potrafiłaby odwzajemnić miłość do jakiegoś przeciętniaka, choćby i o wielkim sercu, ale bez naprawdę dobrego, efektywnego życiowego biznesplanu??

Gość DiscoDiva
kto by chciał? każdy :D ale niewielu może taką kobietę mieć. aha zaznaczam, że ja do takich nie należę, bo zaraz zostanę posądzona albo o rozdmuchane ego albo inną brzydotę :P

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Każdy? Ja wole te atrakcyjne, ale skromne. A sa takie. Nie chcialbym, zeby bawila sie mna taka i zostawila jak jej sie znudze. To nie moj typ takiej zabawnisi

Gość DiscoDiva
ciekawa jestem zatem dlaczego nie zwracacie panowie uwagi na te atrakcyjne, ale skromne :( może dlatego, że takie kobiety nie rzucają się w oczy?? mimo atrakcyjności? są poukładane, kulturalne i stale samotne :(

Gość nowiutka księżka
Autorze obawiam się, że przez takie powątpiewanie i zastanawianie się stracisz ją. Ona na pewno to wyczuwa, zapewne jakoś ją sprawdzasz by uzyskać odpowiedz na swoje pytanie. Nie ufasz jej a to początek końca.