Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce miec czarnego nika

JAKI MACIE WSKAZNIK BMI?

Polecane posty

Gość jola18
kiedyś przeczytałam gdzieś przepis na najskuteczniejszą dietę na świecie: "mało żreć, d*pę ruszać". I taka jest prawda. Trzeba jeść regularnie i codziennie ćwiczyć.

Gość itka 1986
W sensie że teraz się oszpeciłam??? Czy jak?? :)

Gość slomkowy kapelusz
no tak teraz sie oszpecilas 43 kg na 160 cm co to jest ?? bida z nedza a kobieca figura gdzie ty to wszyskto masz wyobrazma sobie twoje nozki jak patyki mam kolezanke 3 kg ssczuplejsza na twoim wzroscie i robie jak i jej brakuje z 10 kg :(:( ona strasznie wyglada i sadze ze ty tez zreszta ona sama chcialaby przytyc a nie moze i jest nieszczesliwa ze takie chaberlawe dziecko z niej zamiast kobiety

Gość slomkowy kapelusz
itka 1986 oj sorki sorki zle przeczytalam teraz jest ok przepraszam pomylilam

Gość slomkowy kapelusz
itka 1986 cofam tamte wypowiedzi dobrze ze przytylas :):) teraz masz dobra wage

Gość itka 1986
Kochana ale ja teraz waże 52....:) Więc z oszpecenia prawie nic nie zostało...:)

Gość itka 1986
A przytyłam bo wyprowadziłam się z domu rodzinnego z narzeczonym...:) Muszę gotować więc odrazu jem...:) Dodatkowo znowu jem mieso..:) i tak wyszło że przybyło...:) Podobno tak mocno nie widać ale ja sie lepiej czuje i cyca jest wiecej...:) Po za tym mialam problem z miesiączka a w zasadzie jej brak wiec teraz na nia czekam...:)

Gość ...ot...co....
identycznie jak dobże czyli 166, 51 kg bmi 18,5 :) z ciekawosci, jaki masz rozmiar biustu?

Gość itka 1986
teraz mam 75B a wcześniej nosiłam A...;p I to nawet był duźy...:( A teraz jak chodze to podskakują...:) teraz to jeszcze okres i bedzie git... Ale mam 24 lata i nie wiem czy da sie wszystko naprawić...:(

Gość taa nidobra pupa
itka 1986 - no pewnie, że za szczupła byłaś. Ja mam przy 153 cm 52 kg, i chcę schudnąc ok. 2 do max. 4 kg... Mmiałam kiedyś 50 przy tym wzroście i wszyscy mi mówili, że wyglądam b. szczupło...

Gość itka 1986
A mi mówiono że jestem anorektyczka... moze cos z tego było bo ja tego nie widzialam tylko gruby brzuch...;p

itka 1986 napisz prosze co konkretnie robilas zeby przytyc? bo ja bym chciala przybrac na wadze jakies 6 kg

Gość itka 1986
przede wszystkim regularne posiłki. zaczełam jeść mieso i to tyle...:) Wcześniej to jadłam tylko jak byłam głodna i to w locie bo wiecznie coś potrzebowałam. zrobić..;(

ile posilkow dziennie jesz?

Gość itka 1986
4,,:) I w miedzy czasie wcinam co chce...:) Ale efektem jest to że wcześniejsze spodnie w rozmiarze 34 już nie są użyteczne....:( teraz to tylko 36...