Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

dni spędzone na tym forume czegoś mnie nauczyły

Polecane posty

Gość sasfdsfdfdaa
jestem kobietą, ale to co napisałeś, to wielka prawda! :)

Dziwką nie jestem, kochanką również. Z lat nastoletnich wyrosłam i nigdy nie zdradziłam i nigdy nie zdradzę mojego narzeczonego. Jestem 0000,1%? chyba 0,0001%, ale OK :-D

O, pastafarianka się zaczerniła :-) Czas oddać hołd latającemu potworowi spaghetti i jego klopsikom :-D

przystojniak jakich mało_81 - chłopie, jesteś bardziej niż obleśny:o Ii żadna cię nie chce, stąd ten mizoginizm a la Choromański:o

Gość erewewrwerewrwerwer
A co ze mną? Jestem prawie 20-letnią dziewicą, ubieram się ładnie, elegancko (a przynajmniej taki mam zamiar) ale nie wyzywająco Nie jestem brzydka

Gość nickonicko2010
tylko że większość tekstów tutaj to prowokacje więc jak możesz na ich podstawie oceniać forumowiczki? ... http://skocz.pl/fajnerzeczy

Gość poiuytghjk,mnbvcf
przystojniak, obciagnac ci?

Gość nie chce miec czarnego nika
[zgłoś do usunięcia] przystojniak jakich mało_81 jennifer jako jedyna tutaj chyba...reszta to mysli jak popuscic szpary a ty szanujesz siebe osz kurwa!:D dobrali sie:D

Oczywiście, że się dobrali - tacy jak on z braku laku muszą gustować w takich brudnych na ryju szmaciskach:D

Gość poiuytghjk,mnbvcf
prosze, pozwol mi obciagnac ci...

Nie masz skali porównawczej, pasztecie, bo nie wiesz, jak wyglądam:) I się nie dowiesz:) Bo ja mam równo pod sufitem i swoich zdjęć tu nie wklejam:) Jeśli Dżenifer jest ładna, to ja niebawem zacznę glosować na PIS:)

przystojniak dzieki:) chodz wcale tak nie sadze a tak pozatym..hmm po tym co sie tu naczytalam na motemat masakra niezle mozna sie zdolować hehehe

jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :)