Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

dni spędzone na tym forume czegoś mnie nauczyły

Polecane posty

Gość nie chce miec czarnego nika
Oblubienica zgadzam sie🖐️ przystojniaczku nie masz gustu kompletnie:O nie dosc ze ryj beznadziejny to jeszcze gust spaczony:O

A ja ostatnio straszyłam dzieci kuzynki zdjęciem "przystojniaka" !! I powiedziały że już nigdy do mnie nie przyjdą.

jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :)

bo o gustach sie nie dyskutuje taka prawda a ten caly przystojniak wcale nie jest zly ale mlodo wyglada ja bym ci dala z 22-23 lata ale to dobrze przynajmiej mlodo wygladasz

Gość nie chce miec czarnego nika
jennifer jestes zalosna:D nie wiem czy czasem to nie jest twoj projekt lub odwrotnie:D wcale bym sie nie zdziwila:D a tak w ogole to uwazaj bo kojarze cie i jak bedziesz niegrzeczna to powiem twojemu bogatemu mezusiowi co tutaj wyprawiasz m. in ze flirtujesz z wara obciagara

Gość ej wybacz stary
jesli uwazasz sie za przystojniaka to chyba masz jakies zle wyobrazenia o wspolczesnym swiecie, moze i stad tez taka klasyfikacja kobiet

dla mnie jest mily wiec dlaczego mam go wyzywac ? pozatym do najbrzydszych nie nalezy o co kamman ,a sobie kablujcie do flirtowania daleka droga:P