przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 tia, tutaj kazda piekna, cud miod i orzeszki, ktorymi mozna sie zzygać:O Jennifer taka prawda, nie masz za co dziekowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce miec czarnego nika Napisano Wrzesień 27, 2010 Oblubienica zgadzam sie przystojniaczku nie masz gustu kompletnie:O nie dosc ze ryj beznadziejny to jeszcze gust spaczony:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 smacznego podszywie:P moge ci jeszcze zrobic na bzie takiego wielkiego kupola ale porcja 5zl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzeumianka 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 A ja ostatnio straszyłam dzieci kuzynki zdjęciem "przystojniaka" !! I powiedziały że już nigdy do mnie nie przyjdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 bo o gustach sie nie dyskutuje taka prawda a ten caly przystojniak wcale nie jest zly ale mlodo wyglada ja bym ci dala z 22-23 lata ale to dobrze przynajmiej mlodo wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce miec czarnego nika Napisano Wrzesień 27, 2010 jennifer jestes zalosna:D nie wiem czy czasem to nie jest twoj projekt lub odwrotnie:D wcale bym sie nie zdziwila:D a tak w ogole to uwazaj bo kojarze cie i jak bedziesz niegrzeczna to powiem twojemu bogatemu mezusiowi co tutaj wyprawiasz m. in ze flirtujesz z wara obciagara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej wybacz stary Napisano Wrzesień 27, 2010 jesli uwazasz sie za przystojniaka to chyba masz jakies zle wyobrazenia o wspolczesnym swiecie, moze i stad tez taka klasyfikacja kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 dla mnie jest mily wiec dlaczego mam go wyzywac ? pozatym do najbrzydszych nie nalezy o co kamman ,a sobie kablujcie do flirtowania daleka droga:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 dziekuje jennifer. szkoda, zes mezatka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach