przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 kobiety dzielą się na dziwki, kochanki, zdradzające mężów i nastoletnie galeriany 0000,1% to porządne kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 A faceci dzielą się na tych z normalnymi ustami i tych, którzy mają wary-obciągary:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasfdsfdfdaa Napisano Wrzesień 27, 2010 jestem kobietą, ale to co napisałeś, to wielka prawda! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 ciekawe do ktorych autor sie zalicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Dziwką nie jestem, kochanką również. Z lat nastoletnich wyrosłam i nigdy nie zdradziłam i nigdy nie zdradzę mojego narzeczonego. Jestem 0000,1%? chyba 0,0001%, ale OK :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 o odezwala sie mintaja - przyklad rasowego gimgowna galeriany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Ja tam wolałabym bym dziwką niż dotknąć cię, autorze, chociażby kijem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 i wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Precise 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 nie dramatyzuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 oblubienica pucuj berlo dla swojego pana i wladcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 O, pastafarianka się zaczerniła :-) Czas oddać hołd latającemu potworowi spaghetti i jego klopsikom :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 czyli jestem porządna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 przystojniak jakich mało_81 - chłopie, jesteś bardziej niż obleśny:o Ii żadna cię nie chce, stąd ten mizoginizm a la Choromański:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sócz 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 a kim ja według ciebie jestem przystojniaczku obciagaczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 jennifer jako jedyna tutaj chyba...reszta to mysli jak popuscic szpary a ty szanujesz siebe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erewewrwerewrwerwer Napisano Wrzesień 27, 2010 A co ze mną? Jestem prawie 20-letnią dziewicą, ubieram się ładnie, elegancko (a przynajmniej taki mam zamiar) ale nie wyzywająco Nie jestem brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nickonicko2010 Napisano Wrzesień 27, 2010 tylko że większość tekstów tutaj to prowokacje więc jak możesz na ich podstawie oceniać forumowiczki? ... http://skocz.pl/fajnerzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poiuytghjk,mnbvcf Napisano Wrzesień 27, 2010 przystojniak, obciagnac ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 za głupie są na prowokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce miec czarnego nika Napisano Wrzesień 27, 2010 [zgłoś do usunięcia] przystojniak jakich mało_81 jennifer jako jedyna tutaj chyba...reszta to mysli jak popuscic szpary a ty szanujesz siebe osz kurwa!:D dobrali sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Oczywiście, że się dobrali - tacy jak on z braku laku muszą gustować w takich brudnych na ryju szmaciskach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sócz 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 przystojniak jakich mało_81 proponował mi seks analny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poiuytghjk,mnbvcf Napisano Wrzesień 27, 2010 prosze, pozwol mi obciagnac ci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 dzieki za uznanie kwiatuszku:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 a co zal dupe sciska bo jennifer ladniejsza od ciebie i moglbys jej buty czyscic? typowe baby:O jako facet moge stwierdzic obiektywnie, ze ladna jest zawistne pasztety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oblubienica 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Nie masz skali porównawczej, pasztecie, bo nie wiesz, jak wyglądam:) I się nie dowiesz:) Bo ja mam równo pod sufitem i swoich zdjęć tu nie wklejam:) Jeśli Dżenifer jest ładna, to ja niebawem zacznę glosować na PIS:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 przystojniak dzieki:) chodz wcale tak nie sadze a tak pozatym..hmm po tym co sie tu naczytalam na motemat masakra niezle mozna sie zdolować hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) jem kupę jenifer :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muzeumianka 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Ale pojebce z was... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach