Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość asus F5

trwać czy odejść...? sama już nie wiem...

Polecane posty

Gość asus F5

wiem, ze tematow o podobnej tematyce bylo mnostwo... ale mimo to sprobuje.... mam 24 lata, studiuje zaocznie dosc obiecujacy kierunek, pracuje, mam 4letnia corke, mieszkam z rodzicami moj facet ma 37 lat, jest rozwiedziony, ma dobra prace, dom na kredyt, w ktorym mieszka jego mama...(bo jej jest nieskonczony i nic nie wskazuje na to ,ze kiedykolwiek bedzie skonczony), na codzien pracuje 120km od swojego domu, mieszka na mieszkaniu sluzbowym w ktorym mieszka jego ex z corka...za nic nie moze sie jej pozbyc... jego matka mnie nie akceptuje. doswiadczylam tego na wlasnej skorze , gdy spedzilam z nia 4 miesiace (pracujac wakacyjnie w stolicy) jest mi z NIM swietnie....bardzo dobrze sie rozumiemy.miedzy nami jest coraz lepiej mimo tego iz rzadko sie widujemy. problem tkwi w jego matce.... ktora jest dla mnie naprawde niemila, traktuje mnie jak powietrze ,zlo konieczne... on kiedys mowil ,ze poczeka az skoncze studia i wtedy moze sprzeda dom. teraz mowi ,ze bardzo chce miec ten dom....ze nie wie czy ze swoim charakterem da rade kopnac matke w tylek (dla niego tez jest wiedzma). nie wiem czy mam trwac w nadzieji, ludzic sie ,ze kiedys bedziemy tylko MY czy lepiej pocierpiec i nie tracic czasu :(((((((((((((((((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować