Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka 25

Czy sa faceci nie do zdobycia??? Chodzi mi o seks?Romans

Polecane posty

Gość overmaster111
pewnie ze sa

Gość Fredka 25
Jaki to typ faceta?

Gość iBarbara
jeśli go nie kręcisz (w sensie podobasz) to go nie uwiedziesz-proste. Ty też nie dasz się poderwać jakiemuś burakowi ;)

Gość Fredka 25
Chyba raczej sie mu podobam,mowil kilka razy,ze jestem ladna ,fajna.Tylko on zajety:-(

Zaraz mnie zjedzą , ale zaryzykuję .. i co z tego ,że zajęty? Jeśli będzie chciał zrobić skok w bok to i tak to zrobi, z Tobą czy z inną. Jeśli jest magnetyzm miedzy Wami to czemu nie?

Gość Fredka 25
stokrotka kochana jestes:-)

Gość rudy777777
Magnetyzm już jest niemodny teraz modna jest GRAWITACJA :D

magnetyzm jest wystarczającym powodem do tego, aby wpieprzac sie w inny zwiazek ? a czymze jest ten magnetyzm? Dla Fredki moze to uczucia, dla niego moze byc chwilowym porywem magnetyzmy w gaciach. Gdyby byl jakikolwiek magnetyzm, nie uwodzilaby go na seks:/

Gość rudy777777
Magnetyzm nie jest powodem, bo na dalsze odległości jest za slaby.. Za to GRAWITACJA działa dlugodystansowo... tak długo aż dwa ciała pozostają w świeciematerialnym... ależ jestem romantyczny :)

Gość rudy777777
...bez względu, czy są blisko, czy kazde na innym krańcu wszechświata GRAWITACJA działa zawsze aż w fotony nie zamienią się ciała nasze :D

avent a czy Ty byłaś/byłeś w takiej sytuacji ? Jeśli nie , to nie wiesz co tracisz i nie wiesz co ma na myśli autorka. Ja przeżywam coś podobnego tylko że to juz płomienny romans i mogę wiele rzeczy powiedzieć na ten temat. Nie tylko "wpychasz się w czyjes zycie z butami" życie nie jest nam dane tylko po to żeby jakos egzystować . Trzeba z niego korzystać , a nie na stare lata ( o ile dożyjemy) pluć sobie w twarz ,że miałam okazję na bycie szczęśliwą ale nie zaryzykowałam.

Gość rudy777777
...a i tutaj dochodzimy do pojęcia szczęścia, które może mieć różne oblicza. Nie genaralizuj bo ja Cie też zgeneralizuję... Kwiatuszku :)

Gość bleeeeeeeeeeee5645
a zauważyłyście, że dupencja nie opisała "jak" jest zajęty? Jesli ma tylko jakas panne to jak wyżej - jak bedzie chcciał to i tak bedzie krecil na boku. Jeśli ma rodzinę, a może i małe dzieci to autorko jestes k.urwiskiem i jego żona powinna cie kopnąc w piz.dzisko

tak, masz racje mnie chodzi o pewną moralnośc, ktora jak widac , kazdy postrzega inaczej. Gdyby On chcial być z nia, to sam dalby jakis znak. A wpieprzac sie gdzies z buciorami, kusic na ladna twarz i cialo, to cios ponizej pasa - mezczyzni sa podatni na takie rzeczy. A i bylam w takiej sytuacji, gdzie 3 lata czekałam na faceta, ktory wybral swoja ówczesna narzeczona, dzis sa małżenstwem, ja takze wyszłam za mąż. I nie, nie żałuje, bo kobiety zyja czesto wspomnieniami , marzeniami .. Gdyby moja "miłość " chciala ze mna byc, to po prostu byłaby . A nie jest . I pewne wartosci trzeba szanowac. Nie rozumiem ludzi bez pewnych zasad - jestem staroswiecka, przykro mi

Gość iBarbara
avent a moze gdybys to ty zrobila ten krok do tamtego faceta..byc moze teraz bylibyscie razem.............. ktos musi zrobic ten pierwszy krok

Gość rudy777777
Pierwszy krok ...na Księżycu. Pierwszy i ostatni jak do tej pory :D

być może, tego sie nie dowiem mnie nie bylo stac na taki krok. dalam mu mnóstwo czasu i wolna reke, bo uwazalam ze tak trzeba ja wtedy bylam sama a On mial narzeczona. nigdy sie nawet nie calowalismy, On wyznawal mi milosc, chcial ciagle kontaktu ale bał sie zrezygnowac z tamtej dziewczyny widac, nie kochal mnie tak bardzo, jak mu sie wydawalo a mialabym do siebie żal, gdybym go uwiodła

Gość rudy777777
Grawitacja jest wszędzie. Przenika naszeciała od stóp do głowy poprzez pępek i inne miejsca. Jest tak wszechobecna, że przestajemy ją zauważać. Zapominamy i lecimy w pustkę

Gość rudy777777
...w zapomnieniu osiągamy trzecią prędkość kosmiczną i jest już za późno by spowrotem wczepić się w ciepłe objęcia ciepłej gwiazdy. Lecimy, ale jej grwaitacja leci z nami, coraz słabsza , ale obecna do końca przestrzeni.

Gość rudy777777
Na świecie jest tyle gwiazd. Wydawałoby się, że kompletnie wypełniają przestrzeń . To złudzenie. Prawdopodobieństwo zderzenia jest znikome.

W sumie dziewczyna zrobi to co uzna za słuszne. Nasze zdanie nic jej nie podpowie. Czy czujesz sercem , czy rozumem ............... ;) Tylko pamiętaj ,że życie to nie gra, nie można wrócić do poprzedniego poziomu Życie trzeba przeżyc tak , żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie wspominać ! :D