Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredka 25

Czy sa faceci nie do zdobycia??? Chodzi mi o seks?Romans

Polecane posty

Gość rudy777777
...ale można wejść na wyższy :P

Gość rudy777777
Warto... polecieć na Księżyc. A reszta to banał... suma sumarum.

Gość rudy777777
Warto... polecieć na Księżyc. A reszta to banał... suma sumarum :P Wszystkich intryguje :) ... A z czasem nawet wk.....m :D

Gość rudy777777
( o wlasnie wk... admina i cos mi net przycina :D )

Są. Mało ale są. Sam jestem taki że nie lubię gdy jestem w związku jak jakaś się wpier... myśląc że dupą mnie skusi. Skoro jestem z kimś tzn chcę tego. Jakbym się wachał to bym odszedł i szukał. Jakbyś trafiła na gościa wiedzącego co chce i na czym mu zależy to byś się tylko wstydu najadła. Kusić łatwo faceta. Cóż taka nasza konstrukcja że tylko o tym myślimy ale zdażają się tacy jak ja którzy nad chwilą mizernej przyjemności stawiają coś co kochają na czym zależy. Podejdz powiedz wprost zostaw ją bądź ze mną. To zrozumie. Coś czuje odejdzie ok. Ale jak bedziesz knuć i robic podchody aż do skutku to kazdy zwiazek rozjebiesz i z braku laku zostanie z pocieszycielka. Wkrecaj sobie ze skoro ty o nim marzysz to na pewno bedzie mu lepiej z toba. Tylko to zwykły egoizm i infantylnośc nie uwazasz? Budować zwiazek psując inny? A zeby Ciebie tez spotkala idiotka ktorej twoj sie spodoba i ci go odbije. Szczerze życzę na nadchodzące święta :-P___________________________http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==___________________________http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==___________________________http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość rudy777777
Jeśli denerwują cię błachostki ulepię z nich mur. Jeśli intrygują Cię szczegóły zbuduję z nich zamek... hmmm nawet mi wyszło :D

Gość rudy777777
Bo tak to jest już z tą grawitacją... że dzieła wszędzie i we wszystkie strony :)

Jarzębinka ... Nawet jesli bym żałował jakiejś pięknej sexownej szmaty ktora dala by d tylko po to by dostać to czego chce ona, to nawet jakbym się przez chwile zawachał ze wiecej takiej nie bede miec to wież mi musiał bym byc bardzo czymś odurzony by sie zachować jak pies by ryzykować cos na czym mi zależy by sobie ulżyć tylko albo probowac zwiazek z kimś kogo nawet nie znam. Mam cos na czym mi zależy po co to tracić? Dla sexu? Mam go. Jest lepszy bo z kimś kogo kocham. Dla związku czy milosci? No kurwa przeciez to mam... Tylko idiotki myślą ze faceci odchodzą do ładniejszych, mądrzejszych, lepszych w łóżku. No ok większość tak. Ale jak facet kocha szczerze to żadna nie pokona w niczym ukochanej chocby byla "gorsza". Nie po to jest sie z kimś by miec go tylko by byc z kimś. Glupie wiec sa dla mnie odbijania skoro ktos juz sobie kogos wybrał. Trzeba to szanować a nie psuć myśląc ze jestem lepsza i bedzie mu lepiej, na pewno mnie bardziej pokocha. Po co odchodzić do takiej idiotki skoro sie cos czuje do innej. Bo jakas ... sobie chce Ciebie zdobyć? To nie gra kto 1 ten lepszy, Zabij i zdobadz. To zycie. Ktos Cie fascynuje ok żal d sciska to dowiedz sie czy to poważne jak tak to uszanuj wybór nie psuj. Pomysl ze weźmiesz takiego samca super i tysiąc innych bedzie probowac tego co ty. Mile ci sie to wydaje?

Gość Fredka 25
Umnie dokladnie sytuacja jest taka.Tak on ma z nia dzieci,ja z nim znam sie od kilku lat.Ja tez mialam okazje kilka razy spotkac.Niechce nikogo odbijac,bo z wielu powodow nie moglibysmy byc razem,ale to cos,co czuje do niego niechce odejsc,ciagnie mnie do niego jak diabli.Byly kiedys gorace spojrzenia ,i nigdy o tych spjrzeniach nie moge zapomniec,to by bylo na tyle.