Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipkaaa.,,

Wkarwia mnie moja matka! Kupiła mi tampony XXXXXXXXL !!!!

Polecane posty

Gość cipkaaa.,,

ona juz dawno , no moze z 5-6 lat ma menopauze . i zawsze kupowała gówniane podpaski typu gruba bella bez skrzydełek jak za jej czasów były :O Toż to chujostwo na maxa :O Kiedys załozyłam , zrobiłam 2 kroki i podpaska zwinela sie w rulon i całe majty mi przeciekły az po spodnie :O dzis dostałam ciote i patze a w szafce nie ma ani jednej podpasy ani czegokolwiek. pisze jej smsa: "kup mi tampony" po paru godzinach ona przyjezdza i kupiła mi : bella najgrubsze z najgrubszych oczywiscie MAXI czyli te 25 centymetrowe ze chyba po pół pleców bedzie mi wystawac , always ultra normalne ze skrzdełkami no to ok i tampony OB extra super plus z chyba 10 kropelkami (laski beda wiedziec o co kaman) .ja to otwieram a to bolce jak 4 moje kciuki do kupy złączone :O kurwa tyle razy jej mowilam zeby patrzyła co kupuje. ona nie patrzy tylko bierze pierwsze lepsze gówno z półki i leci dalej. i w ogole nakupi mi tego w pizdu i jeszcze troche jakby nie mogla kupic 1 paczki małej normalnych małych podpasek i malutkiej paczuszki małych/średnich tamponów. wiem ze to w ogole ok ze mi w ogole kupuje ale no kurwa :O same wiecie :O ....

haha...dobrze że jestem facetem...na szczęście nie mam takich problemów :-D

Gość ewrfewfrewngdn
przejebane ;/

Gość nie jestes sama kochana
ja cie rozumiem, ja dostaje zawsze tanie podpaski z rossmana, czy lidla co po godzinie sie rozrywaja na pol. raz ja poprosilam o belle (takie zielone), to mi kupila tez te gowniane bez skrzydelek :D owszem, moge sama to robic (i teraz to robie), ale skoro ona akurat jest w sklepie... :P

Gość haha dobre hehehe
usmialam sie na maxa :D no naprawde nie patrzy co kobita kupuje :D

haha...to na jedno wyjdzie czy ci kupi rolkę papieru toaletowego czy tampona...ale się uśmiałem...ładnej kurwicy musisz chytać jak ci takie rulony do domu przynosi :-D

Gość haha dobre hehehe
no ale przynajmniej ci kupila always ultra toz starczy na to by do sklepu pojsc :P

Gość cipkaaa.,,
sosssssss moze wulgarana w przypływach złosci, co nie zmienia faktu ze spuszczałes sie nad moim zdjeciem kiedy tu wstawiłam :D pod innym orange nickiem :P pamietam ;p

Gość cipka..,,,
Auruton ale ty brzydki jestes, twoja mama chyba miala cieczke jak cie urodzila :D

Gość ewrfewfrewngdn
ale za to patrz jaki ma motocykl !

Gość cipkaaa..,,,
na co mie motocykl ?

Gość cipkaaa..,,,
zauwazylam pewna dziwna prawidlowosc , kiedy prosze ja by kupila prezesy dla mojego narzeczonego to zawsze kupuje XXXs zastanawiam sie czy ona ma cos z glowa nie tak jak sadzicie

lol...może chce wam dac dużo swobody... a motor to nic mam jeszcze 3 auta ale nie po to żeby wyrywac laski to są wozy to motorsportu...:-D

Gość cipkaaa..,,,
Autoron zartowalam, slodki jestes :*

Gość cipkaaa..,,,
wypowiadajcie sie w temacie mojego problemu :)

Gość SłOodkoGorzka
Więc może lepiej chodzić samej do sklepu ? też miałam kiedyś takie problemy ;p

auroton nie mądrz sie nie masz pojecia o czym gadamy hahah autorko :D 🖐️ cóż ja od 17 r.z kupuje sama podpaski i tampony jakie chce, najczęsciej always bo najlepsze, bella są tak paskudne, przeciekają, śmierdzą, albo te zapachowe chyba naturella, to wali jak z szmaba smród sie kumuluje i pizda swedzi

Gość cipkaaa.,,
polowa niby 'moich' wpisow to podszywy ;O ja tam mam w dupie czy to bella czy always wazne by to sie majtów trzymało i zebym sie w tym nie czuła jak w pampersie teraz siedze wlasnie z ta pól metrową bellą w majtach i tak własnie sie czuje no ale szkoda wyrzucic niech beda na noc ;/;;/ a te zjebane tampony dam siostrze...ona kiedys rodziła to moze jej przypaszą ;p

Gość ????????????
pierwszy i ostatni raz to czytam , tu jestem ....gratulacje głupoty !!!!!!!!!!!

gratuluje:D pewnie jak Ci będzie kupowała kiedys pieluchy dla Dzieci, tez będą nie te bo kupa sie wylewa:D:D "swietny" post