Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kat-a-rina

kto z was przeżył głodówkę

Polecane posty

Gość kat-a-rina

jak długo i ile przy okazji schudliście

ee ja szczupła ale strasznie chciałam iść w konkretnych spodniach na imprezę, a że od ich zakupu minęło mnóstwo czasu i troche przytyłam to była mała dieta głodowa 4 dniowa i w spodnie wlazłam spokojnie :D zgubiłam ok 2kg

koleżanka dała czadu przez jakieś 3 tygodnie prawie nic nie jadła piła tylko wodę i jak ją zmuszałam to jakieś jabłko itd. i schudła ponad 20 kg!! do dziś wagę utrzymała...

Gość samsungt360
ta dwa kilo i wlazłaś w spodnie a jak bedzie glodowka 6 dniowa??? ile kg

Gość kat-a-rina
20 kg w 3 tyg? ja nie moge. tez tak chce.

Gość Kicia_Kicia nie wierze
nie wierze zalozmy ze jako kobieta super aktywna dziennie potrzebowala 2.5 tys kcal skoro nic nie jalda 3 tyg czyli 20 dni razy 2.5 tys rowna sie 50 tys kcal 1 kg tluszczu to 7 tys kcal dzielimy 50 tys na 7 tys i wychodzi nam 7 kg oczywiscie to przyblizone przeliczenia zawsze sa wahania dopuszczam ze mogla zrzucic 10 kg ale nie uwierze ze 20 ja kiedys 8 dni bylam na diecie 400 kcal i schudlam 3 kg

Gość samsungt360
a ja uwierze bo jak byla grubsza to ludzie tacy odrazu chudna waga im leci szybko gorzej jak ktos jest szczuplejszy to ma trudniej to ile schudne w 5 dni ??? 2 kg?

Gość A_L_I_N_A@!
ja w 5 dni 5 kilo schudlam. pilam tylko wode

Gość A_L_I_N_A@! w to tez
nie uwierze gdyby tak bylo kazdy by tak robil kilka dni glodowki i kilka kg mniej a sprawa nie jest taka prosta jedynie ludzie ktorzy maja twraly intensywny sters moga szybko i duzo chudnac a nie ze tak sobie troche nic nie zjedza i juz cuda na wadze

Gość samsungt360
o no to dzieki :) ja mam silno wole :)

Gość ty silno wola
nie zapominajcie ze kazdy organizm moze inaczej reagfowac na glodowke i po drugie, o czym ta robiaca analize zapomniala chyba - nie chodzi o kalorie tylko, grubsi szybciej chudna niz szczuplejsi.

oj po co te wyliczenia itd zależy od osoby, organizmu, trawienia itd. ja mam bardzo dobre i ciężko mi było przytyć z rozmiaru 34 na 36 jadłam dużo słodyczy, fast foodów i dalej nic... po dłuższym czasie dopiero przytyłam i trzymam się już rozmiaru 36...chociaż góra dalej 34 i za Chiny już tam więcej chyba nie będę miała koleżanka o której pisałam schudła z bodajże rozmiaru 42-44 do 36 sama bym nie uwierzyła a ile w biodrach zgubiła. szok a myślałam że jak ktoś biodrasty to już tak zostanie... no ale sama woda byla, jakiś owoc i tyle akurat latem się odchudzała jak się chce to można ........ tylko oprócz "chcienia" TRZEBA CZYNIĆ

Gość A_L_I_N_A@!
ale wiesz że ze 3kg to woda. ogólem jest 5 ale 3 to woda.

Gość samsungt360
uuu no ja kiedys stosowalam pol glodowke ale dawno temu i duzo schudlam a teraz mam aby 5 dni