Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na swój sposób normalny

Szukacie normalnego...

Polecane posty

Gość Na swój sposób normalny

Według waszych kryteriów jestem z tych normalnych: dobrze wyglądający, dobrze ubierający się, z poczuciem humoru, z głową na karku, studiujący dziennie jeden z lepszych kierunków, mający dużo zainteresowań, kulturalny, nie wulgarny, ale też nie jakiś przesadnie grzeczny. Niestety jestem zamknięty w sobie. Potrafię być przebojowy w grupie znajomych, ale na co dzień moja pewność siebie jest ograniczona. Nie podrywam dziewczyn, nie zagaduje. Unikam wielu wydarzeń, bo wolę znaleźć się w swoim samotnym świecie. Moi znajomi nie wiedzą o mnie dużo. Mają takie ogólne, bardziej powierzchowne pojęcie. Żałuję, że jestem zbyt wrażliwy, zbyt czuły, a w zamian zbyt niepewny siebie i mało przebojowy. Wielu normalnych pewnie tak ma.

rozpocznij znajomość interentowa, w necie mozna powoli sie odkrywac, otwierac na druga osobe

ja byłam podobna otworzylam sie w swiecie wirtualnym jak przyszla pora na poznanie sie w realu - paralizowal mnie strach napialam sie wodki dla odwagi- malo rozsadny pomysl, ale dzieki niemu poszlam na pierwsza w zyciu, prawdziwa randke. :)

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
no i dobrze advent, czasem tak trzeba, potem już jakoś leci

Gość cococjambo
haha o co to znaczy normalny?? moim zdaniem nie jesteś normalny skoro jesteś typem unikającym i zachowujesz sie jak ofiara losu:O Dla mnie normalny facet nie jest dupkiem, nie lata za dupami, nie zdradza jak jest w związku i nie jest zakompleksiony. Normalny facet jest dorosły, dojrzały mentalnie, nie krzywdzi, nie zwodzi, nie odczuwa potrzeby bycia panem i władcą ani ogierem. O to mniej więcej chodzi nam kobietom:O