Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY TO ZDARADA

ten skurczybyk mnie zdradza

Polecane posty

Gość CZY TO ZDARADA

do rzeczy:o jestem coraz bardziej pewna zdrady. nie jestesmy dziecmi , artur ma 25 lat, ja 23. NIE WIEM CO SIE DZIEJE!!!!!! od jakis trzech miesiecy wszytsko sie pieprzy za przeproszeniem:o jakies poltora tygodnia temu moja wspollokatorka, ktora mieszka z nami i ze swoim chlopakiem odebrala paczkę pod nazwisko artura. pokazala mi ja bo byla to bielizna, naprawde ladna bielizna zapakowana w pudelko, ocenilam to po zdjeciu;/ ucieszylam sie, ze w koncu artur mnie docenil, ze bedzie lepiej. kazalam przekazac beacie ta paczke arturowi, zeby udawac ze ta bielizna bedzie dla mnie niespodzinka!!!!! i do tej pory tej bielizny nie dostalam:o ku**a. czy on mnie zdradza?????? gdzie ta bielizna;/

Gość pyatalas go?
jejku czy wy nie gadacie? niby nie dzieci a nie gadaja ze soba

Gość co za panika
moze macie jakas okazje?? jakies zdanie egzaminow zkaonczenie etaou zycia osiagniecie czegos moze masz urodizny moze gdzies wyjezdzacie uspokoj sie pewnie cos zaplanowal i czeka na moment zeby ci ja dac

Gość CZY TO ZDARADA
podobno byl zmieszany jak beata dawala mu ta paczke:o na zart z jej strony, ze na pewno mi sie spodoba tylko glupio przytaknal...

Gość CZY TO ZDARADA
problem w tym, ze nie ma zadnej okazji. nie pamietam kiedy osatnio sie kochalismy;/ mijamy sie bo jak w wakacje pracowalam i przychodzilam do domu a on z domu wychodzil;/