Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofia1958

KOCHAM MŁODSZEGO

Polecane posty

Gość zofia1958

Witam wszystkich, Przejdę od razu do rzeczy. ZAKOCHAŁAM SIĘ. Niestety dzieli nas prawdziwa przepaść czasu. Ja mam 52 lata a On 19. Co gorsza jestem jego nauczycielką w ostatniej klasie licealnej. Jestem w separacji z mężem. Mieszkam sama. Podejrzewam, że On czuje to samo co ja. Wiem, że ma kłopoty w domu. Jego ojciec pije. Wiele razy żalił się mi i szukał u mnie pocieszenia. Marzy o dniu w którym wyprowadzi się z domu. Na początku starałam się mu pomóc z racji swojego zawodu. Sama nie wiem kiedy poczułam, że go ... kocham. Nie jest to bynajmniej miłość matczyna. Mam warunki aby zaproponować mu wyprowadzenie się z domu. Byłoby to także dla mnie spełnienie marzeń. Boję się, że się nie zgodzi. Nie wiem czy w moim wieku to jeszcze wypada. Ale z drugiej strony prawdziwa miłość nie zna granic. Proszę WAS o radę. Czy wyznać mu uczucie? W jaki sposób? Jedyną alternatywą wydaje mi się porzucenie pracy i miasta bo już dłużej nie mogę ukrywać swoich uczuć. Czasami myślę sobie, że jestem starą idiotką ale czy kochać mogą tylko młodzi? Zofia.

Gość zofia1958
a taK W ogóle to bym chciala zeby mn ie ostro zerrznoł.

Gość basia44
Głupku, nie podszywaj się. Kobieta ma problem a ty tylko idiotę potrafisz z sibie zrobić. Zosiu,to rzeczywiście trudne, sama nie wiem jak bym się w takim wypadku zachowała. Musisz się zastanowić czy wasz ewentualny związek miałby szansę, a przede wszystkim czy on na prawdę by tego chciał, no i czy byłoby to dla niego dobre. Niestety jesteś w tej niekomfortowej sytuacji, że to ty jesteś starsza i mądrzejsza, więc to natobie spoczywa obowiązek podjęcia najważniejszych decyzji. Wiem, że serce krzyczy głośno ale nie może zakrzyczeć rozsądku.