Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roooksiii

NIE WIEM JUŻ KIM JESTEM

Polecane posty

Gość roooksiii

Dzisiaj dowiedziałam się czegoś, co rozwaliło mi całe życie. Okazało się, że jestem adoptowana. I nie dowiedziałabym się, gdyby nie przypadek, przez który trafiłam na jakieś stare dokumenty. Zażądałam od matki wyjaśnień i wyznała mi wszystko. Poczułam się, jakbym nie wiedziała kim jestem i wciąż sie tak czuję. Nie chciała mi nic powiedzieć o biologicznych rodzicach. Świat mi zawalił. Uważam, że miałam prawo o tym wiedzieć. Uważam, że już dawno rodzice powinni mi byli powiedzieć. Wiem, że mnie kochają. Ja też ich kocham. Ale teraz czuję się okropnie, bo okazuje się, że wszystko w co wierzyłam przez całe życie nie jest prawdą.

Gość bzdura. rodzicami sa ci
którzy cie wychowali, wykarmili, płakali jak chorowałas i cieszyli się z twojejj pierwszej piatki w szkole.

Gość Jakiś Człowiek
No czym się przejmujesz?! Pewnie twoi biologiczni rodzice byli jakimiś pijakami albo innymi łachudrami a ty przynajmniej na ludzi wyszłaś.

Gość Gorylek mamboo
Tak tak pierdol pierdo...."stare dokumenty" gdzie lezaly w komnacie tajemnic w zaczarowanej skrzynce:P??

W malym kuferku z napisem nie otwierac :o Glupia jestes skoro masz takie dylematy :) widac po starych biologicznych.