Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość observeterin

Oglądaliscie tuska u lisa ? Ale ten tusk kłamał !

Polecane posty

Gość moze Maria Skłodowska-Curie
też była kobietą????????????

Gość observeterin
nie lansuj się tak shatyn to bicz na kozią rzyć :D a raczej bat bo to znany zoofil :classic_cool: cerin-> ja tam się nie przejmuję tym pajacem , tylko śmieszy mnie jak podczas programu sam sobie zaprzecza i ewidentnie mówi głupoty. Ten jego "humor i luz" szkoda gadać ;)

Powiew normalnosci- ze tak zmienie lekko temat- widac juz nawet w ustanawianiu zaloby narodowej. Toz za Kaczynskiego to juz by na bank byla po tym wypadku pod Berlinem. A tak- wojewodzka, na 1 dzien. I tak powinno byc. Codziennie mnostwo osob ginie na drogach, a tamten przesadzal z tymi zalobami.

Gość observeterin mtop jest
o tusku a ty o shatynie i kaczyńskim

Gość observeterin
cerin-> nie zapomnij ,że ta wojewódzka jest na ewidentną prośbę bronka ;)

Ty, a ja wlasnie lubie ten jego humor:) Jeszcze jak gadal latem, ze syn dzwonil co z nim jest, bo na facebooku pojawilo sie info,ze gdzies tam go powodzianie pobili, o tak to smiesznie opowiadal na zywo:)

Gość po co to bronkowi?

No i dobra, niech tam sobie lokalnie maja zalobe. Ale nam nic do tego. I dobrze to pomyslane.

Gość observeterin
kto go tam wie , zapytaj bronka 🖐️ nie wiem co donal gadał latem nie śledzę jego każdego kroku

Gość sama prawda..................
W programie Tomasza Lisa Tusk mówił, że większość Polaków wciąż obawia się powrotu rządów PiS: - Nie wydaję mi się, by ktokolwiek obdarzony zdrowym rozsądkiem w Polsce chciał, aby Jarosław Kaczyński w tym stanie ducha i intelektu (...) wziął na siebie odpowiedzialność za Polskę. Mam wrażenie, że bardzo wielu Polaków ciągle współczuje Jarosławowi Kaczyńskiemu. Może nawet podzielać jego wiele poglądów na świat, na Polskę. Ale mało kto by chciał, by polityk i formacja polityczna obarczona takim negatywnym napięciem, agresją rządziła naszym państwem - mówił Tusk.

Gość najpierw twierdzisz że na
ewidentną prośbę bronka a potem nie wiesz po co miałby bronek prosić. czy ty masz równo pod sufitem?

Dobra, ide spac. Dzieki wszystkim za mila dyskusje! :) Dobranoc!

Ach mialam jeszcze odpisac na uszczypliwosc,ze obserwuje kazdy krok Tuska. Wyobraz sobie,ze akurat ogladalam TVN24.

Gość Ale Cerin nie zrozumiałaś
że to nie chodzi o to czy ogladałaś tylko o to, że masz być przekonana że kłamał!

Gość observeterin
sama prawda..................-> nie zapomnij dodać ,że donald mówił też o jesiennej ofensywie legislacyjnej w sejmie , poczekamy zobaczymy a może i nie :classic_cool: Rządzić trzeba skutecznie a nie miło. najpierw twierdzisz że na-> niezbadane są toki myślowe bronka , odchrząknij ten jad :D

Gość tu juz prawie nikogo nie ma
jak ja tez ciebie oleje to zostaniesz sam. a wlasnie olewam

Gość observeterin
smutno mi z tego powodu :( :D wpadniesz jutro po lekcjach ?