Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.... :(

niech mnie ktos prztuli.... :(

Polecane posty

Soss chodzi o rozmowe i zabawe przy alkoholu! ;) ..czyli alkoholizm. Zalamana nie pekaj. Na pewno spotkasz kogos lepszego. Ja wyleczylam sie z 3letniej obsesji dopiero niedawno.. Spotkalam chyba najprzystojniejszego chlopaka swiata:D Problem w tym,ze on mnie jeszcze nie zna! Nie mysl za duzo to szybko sie ogarniesz!

chyba nigdy mnie nie kochal... a ja bylam gotowa na wszystko, byle byc z nim....

a jutro bedziecie ze mna? juz jestem zmeczona tym wszystkim i troche spiaca, ale bylabym wdzieczna jesli jutro tez byscie sie odezwali....

dziekuje... bede tu zagladac i pisac... dobranoc :* ciezko...

Zalamana, calkiem mozliwe,ze jutro obudzisz sie szczesliwa! Mysl pozytywnie. Skoro ten chlopak Cie nie chcial tzn ,ze jest dupkiem i nie warto tracic czasu. :)

po co on wszedl na skype skro tylko ze mna tam gadal?? zasada - mialas racje. tak jest lepiej... moze on ma racje... bylam nie do zniesienia... wszystko mi nie pasowalo.. ale jak moglo mi pasowac jak on nie mial dla mnie czasu, czasami sie niue odzywal caly dzien, nie odpisywal na smsy... jak ktos kocha to walczy, chce naprawiac (ja chcialam.. nawet sobie obiecalam ze bede inna. ze bede mila, ze rzymkne oko, nie bede tak sie klocic ciagle. ale nie zdazylam tego wporwadzic w zycie). jak ktos kocha to nie zrywa tak z dnia na dzien, po prostu. smutne to...

ehh glupia jestem ciagle licze ze sie odezwie.. wgapiam sie w jego profil na liscie kontaktow... nie dociera do mnie ze to koniec... tak nam dobrze było...

Ehh rozstania sa ciezkie do zniesienia. Uwazam jednak,ze nawet jesli kiedys bedzie mozliwosc bycia razem poraz kolejny powinnas stanowczo odmowic. jesli nie wyszlo Wam za pierwszym razem tzn,ze nie jestescie sobie pisani. Po co wchodzi na skype? Nie mam pojecia. Moze jest na tyle niedojrzaly,ze sam nie wie czego chce. Ogarnij swoje mysli i nie zadreczaj sie tym co juz minelo. Bedzie ok.