Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna..

jakis skuteczny srodek na ujędrnienie napiecie skory wokol oczu

Polecane posty

Gość jagna..

mam 30 lat i spore kurze lapki poza tym wiotką skore wokol jak to uelastycznic? jakies naturalne metody? moze jakis dobry krem ale koniecznie bez konserwantow hypoalergiczny

Gość jagna..
pytam powaznie

Ale skąd wiesz czy robiłem to poważnie czy nie:P?Jak chcesz sie upewnić to sprawdź:D.Tylko chyba treba tego sporo łykać:P.A jak odpowiedź się nie podoba to nie zadawaj pytań bo nie znosze takiego czegoś:P.

Gość proszę zablokować
jest jeden mega skuteczny sposób ale nie jestes gotowa na tak wiedze wiec polecam rakotworczy botoks

Gość basia1111111
myślę że pomógł by Ci np ystheal z avene albo jakiś inny "lekki" retinoid Najpierw poczytaj o retinoidach i ich działaniu na skóre Ja osobiście używam diacnealu ale moja skóra jest juz przyzwyczajona do agresywnie dzialających kosmetyków Poprawe widzę skóra jest jakby grubsza kurze łapki nadal sa ale się jak na razie nie pogłębiają

Ja pod oczy polecam kremik z Ziaji za 6 zł z serii Herbikaplant. Jest bardzo delikatny, ujędrnia skórę wokół oczu i rozjaśnia cienie :) zresztą jego recenzja jest chyba na portalu dourody.pl :) więc zajrzyj koniecznie :) pozdrawiam :)

Gość jagna..
dziekuje za pomoc prosze zablokowac-- jestem gotowa npisz jaki to sposob:p

Gość ypaxi
sprt,swierze powietrze,cwiczenia miesni twarzy,endermologia. OSTRZEGAM PRZED BOTOXEM,MOZE BYC SMIERTELNA TRUCIZNA/BO NIA JEST/LUB SPOWODOWAC PARALIZ I ROZLAC SIE PO ORGANIZMIE W NIEPRZEWIDYALNE MIEJSCA!!!

Gość pokaz za darmo
kwas +botox czynia cuda, efekt juz po zabiegu

Gość dsdsd
jagna.. przeczytaj jeszcze raz wypowiedź proszę zablokować. Napisał Ci sposób- rakotwórczy botoks.