Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kijankaa123

Najwspanialszy Pierwszy Taniec jaki kiedykolwiek widziałam...

Polecane posty

Gość callll
ale wiocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te ruchy sa tak sztuczne ze az oczy bola

jezu totalna porażka! nie lubię takich sztucznych pokazów. uśmiech przyklejony do twarzy, dobrze że na głos nie liczyli kroków 1,2,3 i 1,2,3 kurde ludzie nie potrafią stanąć i zatańczyć normalnie, tylko takie szopki odstawiają? po co? po co te wszystkie szkoły tańca? na imprezach też tak tańczycie? po co udawać coś czego się nie czuje i nie lubi, tylko robi na siłę. ostatnio rok temu byłam na takim weselu co panna młoda głośniej liczyła kroki od muzyki, a pan młody jej deptał do sukience, bo biedny się zestresował i pogubił.

Gość 1234Malogocha
To nie jest turniej tańca żeby ramę idealną trzymać. Ma być show dla ludzi i jak widzę pary udające pary taneczne z ramą i tymi sztucznymi ruchami to ręce opadają. Ma się podobać gościom. To co jest na filmiku, który wrzuciła Viki8000 uważam, że jest bardzo fajne i słychać, że ludziom się podoba, a przecież o to chodzi. Na pewno jest to lepsze (ciekawsze) niż wyuczyony na perfect walc z idealną ramą

Gość a misie
podobają pierwsze tańce z jajem :-D byłam ostatnio na weselu , młodzi tańczyli walca, stremowani, spięci, do kitu to było ale byłąm kiedys na takim co to młodzi zrobili go z jajem! było śmiesznie i wesoło, a nie pompatycznie i cała sama pokładała się ze smiechu-ten pierwszy taniec zapamietam do konca życia :-)

nie no może są i fajne te z jajem, ale trzeba to zatańczyć na 200%, a nie jak 90% PM spinają się przy tym ŚMIESZNYM tańcu jakby w gacie narobili. Ja na youtube oglądałam takie śmieszne i może 2 na całą resztę była na prawdę fajna, a reszta ściśnięte dupy udające, że jest śmiesznie, mimo że śmiesznie w ogóle nie było

Gość ertteee
ja też widziałam może dwa tańce z jajem reszta to masakra do potęgi entej na swoim weselu zamierzam zatańczyć normalny taniec, nie będę wydziwiać choć mogłabym jakbym chciała:P

Gość zazdrościcie
Typowa polska zazdrość. Ktoś się postarał to od razu, że rama słaba śmiać mi się chce z Takich jak wy. Pokażcie jak tańczycie drogie panie ! Na każdym weselu nudy, nudy, nudy. Trzeba dopingować tych, którym się chce

Gość ertteee
pokazuje linka gdzie taniec wygląda całkiem fajnie na to czytam, że jest fajny bo to profesjonaliści:D a guzik podałam 2 rzecz jaką ocenia się u profesjonalnych par czyli rama (pierwsza to rytm). Tego tańca nie tańczyli profesjonaliści tylko normalna para. A mimo ramy i kilku błędów jakich popełnili- zatańczyli bardzo fajnie:)

Gość kiniabc
Tez uwazam, ze zatanczyli super widac, ze to nie jest profesjonalna para i tym bardziej szacun dla nich ze ogarneli to. Suknia cudna odwazna ale cudna

chcieć a móc to wielka różnica. jakbym potrafiła to dobrze zrobić to bym zrobiła. a że nie potrafię, to tego nie robię i nie staram się udowodnić wszystkim dookoła, że zajebiście tańczę. NATURALNOŚĆ a nie pokazówa na siłę

Gość ertteee
kochaj siebie dobrze mówisz jesteśmy jacy jesteśmy, na co dzień nie udajemy gwiazdy filmowe więc dlaczego podczas pierwszego tańca? instruktorzy widzą w nas łatwy zarobek. Nie przykładają się za bardzo a potem wychodzi to co wychodzi

taka już chyba nasza polska mentalność. dotyczy to wszystkiego co głównie jest związane ze ślubem. 4 lata odkładam na wesele/ biorę kredyt na 50tys. ale moje wesele musi być jak z bajki, żeby wszyscy zazdrościli

Gość ertteee
hahaha ja odkładam od 2lat:P moje wesele będzie jak z bajki a co:D Ale zamierzam pozostać sobą