Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja22222222222222

Co sądzicie o kosmetykach FM GROUP?

Polecane posty

Gość gość
firma nie jest nowa ja robiłam tam już zakypy pare lat temu

Gość 12345555555555555555
miałam 5 produktów i z żadnego nie jestem zadowolona. jeszcze raz drogie i nic specjalnego

Gość okropne nie kupiła bym
ja nie polecam' ani perfum' ani chemii wypróbowałam i się rozczarowałam tak wszystko było zachwalane a tu takie g***o

Gość gość
tak samo uważam - drogo bardzo a nic specjalnego w większośc****erełki prawdziwe to odplamiacz (prawdę tu piszą) i cienie do powiek takie w słoiczkach, trzymają naprawdę długo bez zarzutu, reszta mocno średnia - zapach do auta lipa, zmywacz dwufazowy do paznokci nie chciał zmywać lakierów Loreala, płyn do płyt ceramicznych w ogóle nie domywał, chwalą się kosmetykami na betaglukanie pisząc że to nie wiadomo co, podczas gdy to tani składnik - łatwo sprawdzić, a u nich ceny z kosmosu... konsultanci jako odkrycie zachwalają odżywki bez silikonu do włosów - w rossmanie za bezcen są takie, już dawno wymyślone, większość zapachów nawet nie stała obok oryginałów chociaż poprawiają sobie samopoczucie i piszą że to to samo...

Gość mika klikli
perfumy maja smierdzacy zapach moich znajomych mdli. a mnie głowa boli tak ze cos nie tak

Gość gość
większość rzeczy jest koszmarnie droga, a najbardziej bawią mnie chyba lakiery z witaminami do paznokci... teraz jeszcze za kawy się zabrali...

Gość gość
te kosmetyki nie mogą być dobre, skoro większość ich ceny stanowi piramidkowa marża dla tych naganiaczy... ale oni oczywiście wmawiają, że to supertanio, bo odpadają koszty utrzymania sklepów stacjonarnych i takie tam ecie pecie tylko w to miejsce wchodzi ich prowizja...

Gość mnie namówiła
oszuści latają, co oni myślą ,że się dorobią, jak można być takim naiwnym. kupiłam płyn do szyb okropny,płyn do tłustych rzeczy tez nic specjalnego. a najbardziej się zawiodłam na płynie do płukania który nie pachniał,i perfumach które w próbce pachniały pięknie a gdy zamówiłam zapach szybko się ulotnił, nie były tanie około 80zł. oszuści nie polecam

Gość gość
Nie polecam, drogo

Gość Bożena019
Ja jestem zadowolona z ich perfum, wg mnie mają dużo ładnych zapachów, które warto kupić :) oczywiście jest to kwestia gustu, niektórym się podobają bardziej innym mniej, ale nie da się dogodzić wszystkim. Mam swoje ulubione zapachy, które utrzymują się długo i naprawdę ładnie pachną. A do tego są w dobrej cenie. Także według mnie sie oplaca.

Gość Arletta159
Ja też używałam ich kosmetyków i mi odpowiadają, a teraz zastanawiam się nad zostaniem konsultantką. Co o tym sądzicie? Trochę czytałam o firmie tutaj: http://opinieomlm.pl/firma-mlm/fm-group/ i wydaje się być ok.

Gość gość
Masakra , raz mnie jeden gość zapisał do tego i życia nie mialam dzwonil pisal co chwile zebym zamowienie robila . Nawet jak bylam zagranicą to dzwonil żebym tam rozprowadzała kosmetyki , ludzie w Fm są strasznie natrętni i to nie tylko moja opinia . Kosmetyki bez rewelacji

Gość gość
Nie chcesz zarejestrować się do klubu FM World, ale chcesz zrobić świetne zakupu w rewelacyjnej cenie? Wejdź do sklepu FM World bez rejestracji przez ten link: https://sklep-pl.fmworld.com/partner/709885 Jedyne co musisz zrobić to wejść do sklepu, zrobić zakupy i czekać na kuriera z twoim zamówieniem :)

Gość gość
firma działająca w branży MLM