Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miniaturka

Czy są tu jacyś miłośnicy małych piesków?

Polecane posty

Gość mała miniaturka

Kocham małe pieski i pomyślałam, że fajnie by było założyć klub miłośniów małych piesków :) Sama ma yorka. Wspisujcie jakie macie pieski :) Mogłybyśmy się tu dzielić radami, opowiadać o swoich ulubieńcach itd. :) To jak? Zgłasza się ktoś?

ja kocham swojego małego pieska. jest pitbullem, waży 35kg i śpi pod kołdrą lub na poduszce;]

Gość mała miniaturka
No rzeczywiście maleństwo ;)

Gość nie lubię małych piesków
ich mięso jest jakieś takie łykowate...

Gość swwee
ja również mam yorka...gdy pojechałm go kupić zwróciłam baczną uwage na jego rodziców..( własciciele mieli parkę)...ojciec mojego pupila był strasznie bojaźliwy i trząsł się jak galareta, a matka przymilna i bardzo się do mnie łasiła...od takiej pary bez obawy wzięłam szczeniaka...mój pupil jest łagodnym i przymilnym pieskiem...zero agresji czy chęci dominacji...bardzo lubi spać na moich kolanach i przytula się do każdego kto weźnie go na ręce...wszyscy (rodzina i sąsiedzi) bardzo go lubią...a obcy dziwią się, że taki łagodny, bo podobno yorki to małe agresorki i szczekacze..a mój to taki przylepiec...:)

Gość kalafior,..
miałam kiedyś pinczerka taka mała wersja dobermana ważyła ok 2,6 kg żyła aż 19 lat aktualnie mam kundelka małego waży 4 kg, ma 2 lata

Gość KochamjeAle
Suce urodzily sie mlode, ja nie mialem co z nimi zrobic.Musialem utopic.

Gość mała miniaturka
Nie było mnie kilka dni, ale widzę że szału na tym topiku nie ma. A może dzisiaj ktoś jeszcze dołączy?