Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iv22

chłopak mnie rzucił bo.... mam za małe piersi!

Polecane posty

Gość iv22

nie moge sie pozbierac :( jak on tak mogl? :o

Gość iv22
a jeszcze niedawno mowil, ze jestem miloscia jego zycia.. a wczoraj stwierdzil, ze moj biust nie zadowala go w pelni :(

Gość a to wariat
Albo zartujesz albo to jakis idiota. Nie widzial tych piersi przedtem zanim byl twoim chlopakiem? I co to za powod w ogole zeby kogos zostawic ? Wyslij mu zaraz smsa ze jego pitol tez byl dla Ciebie za maly, ale nie chcialas go obrazac :-)

Gość iv22
bylam jego pierwsza dziewczyna, a on moim pierwszym chlopakiem... po jakims czasie stwierdzil, ze wolalby jednak dziewczyne z wiekszym biustem :o teraz wiem, ze to idiota ale i tak cierpie :(:(

Gość a to wariat
ja to mowie powaznie. Rabnij go po jego meskiej ambicji, tak jak on Ciebie wpedza w kompleksy daj mu do myslenia. Powiedz mu na przyklad ze wszystkie orgazmy byly udawane,skoro on jest tak szczery to i Ty bedziesz. Chamstwo zwalcza sie chamstwem i koniec, wiem o czym mowie :-)

Gość iv22
w ogóle nie miałam z nim orgazmów :/

Gość a to wariat
No to jeszcze lepiej... Idiota totalny. Ja tez mam malutkie piersi i moj przyjaciel nie zamienilby je na inne. Bo mnie kocha.A pozatym,nie wiem ile masz lat,ale ja juz troszke przezylam i wiem ze wielkosc biustu dla wiekszosci panow nic nie znaczy , nie martw sie tyko :-) Ciesz sie ze ten debil sobie poszedl, niech sobie szuka duzych cyckow :-)

Gość a to wariat
wiec mu ta radosna wiadomosc wyslij. nie mialas z nim przyjemnosci w lozku, niech wie. Niech sie nie czuje takim wielkim mezczyzna, a juz nie ma prawa godzic w Twoja kobiecosc i odejscie tlumaczyc malymi piersiami. Brak mi slow.

Gość prowo jak nic