Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,m,m,mn

problem

Polecane posty

Gość ,m,m,mn

hej! mam mały problem,ostatnie 10 lat pracowałam w firmie panstwowej,płaca jak była to była ale rocznie do pensji dostawalismy ok 2000 tyś zł w bonach talonach itd..teraz dostałam propozycje pracy u prywaciarza,pensja o wiele wyzsza, ale oczywiscie umowa na najnizsza krajowa reszta do reki..mam dylemat i sadze ze chyba mi sie to nie oplaca..ani zdolnosci kredytowej nic..jak myslicie przechodzic?

Gość basik_basik
Lepiej siedż na państwowej posadzce, praca i płaca PEWNA!!!

Gość basik_basik
miało być posadce :-)

Gość ,m,m,mn
teoretycznie tak..no i te wszytskie dodatki..a;e tu sama pensja jest o połowę wyzsza na poczatek..kusi kusi..ale ciezko tak jakos zostawic to wszystko..nie wiem:(

Gość apocalipsa
wydaje mi się że nie powinnaś zmieniać pracy, bo jednak jak podstawowa stawka za płacę jest n8iska to emetytura też nie będzie za wysoka. Wydaje mi się że państwowa pewniejsza, ale to Twój wybór

Gość basik_basik
miałam kiedyś taką znajomą, przeszła do prywaciarza i pracowała pół roku i nie wyszło a potem strasznie żałowała, ale nie było odwrotu. Rób jak uważasz, może się uda.

Gość ,m,m,mn
teoretycznie miałabym przejsc z kierownikiem stąd i 2pozostałymi dziewczynami..mysle ze interes ruszy..ale własnie ta umowa,wiem ze tu miałam cieżko o kredyt..a startowac od najnizszej?marne sznse:/ a nawet ciąza..pojde na zwolnienie i co dostane?1000zł..ale jednak ta roznica do ręki daje do myslenia..wiem ze ja tez nie bede miała powrotu tym bardziej ze szfostwo tej firmy wcale nie chce sie tak mnie pozbywac..

Gość ,m,m,mn
podnosze:)