Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pszczylaszczka

Praca na studiach dziennych

Polecane posty

od 1.10 będę już studentką II roku studiów inżynierskich w trybie dziennym. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie znalezienie pracy podczas studiów. Harmonogram już znam, nie jest ciężko, ale w razie czego można sie dogadać z wykładowcami. Tylko problem tkwi w tym, że nie mam pojęcia jak się za poszukiwanie takowej pracy zabrać:-( kwalifikacji zadnych nie mam, więc nie byłaby to praca moich marzeń, ale zawsze przecież coś... dodam, że godziny pracy ze względu na to, że studiuję musiałyby być elastyczne. Ogłoszeń w gazecie nie brakuje, wiem, ale dla mnie to tam raczej nie ma nic. Znajomych, którzy mogliby mnie gdzieś polecić aktyuaknie brak. Na roznoszenie ulotek się nie piszę. Myslałam raczej, że moze jakaś firma potrzebowałaby takich ludzi jak ja, ale nie napotkałam żadnej takiej ogłaszającej się. Ma moze ktoś z was doświadczenia w tym temacie i chętnie się podzieli?

Gość Henio z Białegostoku
Zadzwoń do firmy i powiedz: Jestem dziewicą. Czy mogę pracować w Państwa firmie ?

Gość terpetkaa
Ja też studiuję dziennie. Zaczynałam jako zwykły parobek w sklepie odzieżowym a teraz już pracuję w tej samej firmie na wyższym stanowisku, nieźle zarabiam i bez problemu łączę tę prace ze studiami.

Gość to ja Ferdek Kiepski
Studiować to każden jeden by chciał, ale robić to ni ma komu.

Gość no a moze zastanow sie nad
spzredawaniem na allegro?

Gość no a moze zastanow sie nad
osobiscie to bym ci raczej doradzala znalezc sobie jakich bezplatny staz ,bo teraz to studia to ma prawie kazdy tylko doswiadczenia brak i jak juz skocnzysz to bez zadnego doswiadczenia masz marne sznase na znalezneine pracy w zawodzie. poza tym moze zastanwo sie nad wyajzdem zagranice w czasie wakacji.